петък, 15 юли 2011 г.

16 Юли от лето господне 2011-то

Posted on 19:36 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес е празник на изпитата от чичо ви Чочо бира. Трябва да ме поздравявате, че съм пил биричка и тайно да ми завиждате.

1054 г. — Ония измекяри от Шуменска заря вкарват интрига между Константинопол и Рим, което е повод за разделяне на християнската църква на два клона — католическа и православна. Изроди мръсни разцепихте света! Толкова ли не можете да направите нещо добро за хората, само лоши неща правите, какви сте такива?!

1661 г. — Пуснати са в обръщение първите парични банкноти в Европа от шведската банка в Стокхолм. До тогава всички са си разменяли изрезки от ТОП новини, защото този вестник е толкова безинтересен, че не става за четене.

1901 г. — Основан е АФК Бароу в град Бароу ин Фърнс. Абсолютно безизвестен отбор, но ако хванат Литекс ще ги направят сами да си говорят. При положение, че съдията не е "благосклонен" към шампиона, разбира се.

1945 г. — Проведен е първият ядрен опит, с кодово име Тринити, при който успешно е детонирана атомна бомба на полигона в близост до град Аламогордо в щата Ню Мексико, САЩ. Нека има повече радиация. Писна ми да гледам анатомично правилно развити хора.

1962 г. — Проведено е първото пробно предаване на цветен сигнал между Америка и Европа с помощта на спътник. До тогава всичко е Европа и Америка е било безцветно и е било най-модерно да се носи сиво защото е комбинация от двата единтвени съществуващи цвята.

1965 г. — Тържествено е открит 11,8-километровия тунел под масива Монблан, свързващ Италия и Франция. Бил е изкопан след, като при една разходка из Монблан. Чък Норис е кихнал към планината.

1979 г. — Иракския президент Ахмед Хасан ал Бакр подава оставка и на власт идва Саддам Хюсейн, а той к'во е замисли...нема им се верва на иракчани.

1999 г. — В 11 ч. 41 мин. общата стойност на акциите на Бил Гейтс в Майкрософт достига 100 млд. долара. Дай малко бе скъперник!

2011 г. - Помните ли к'во стана снощи, бе пияници мръсни!?

1 Response to "16 Юли от лето господне 2011-то"

Leave A Reply