сряда, 6 април 2011 г.

ЖЕНИТЕ...


Подобно на всяка жена, от както свят светува, и мен ме дерзаят много въпроси, разкъсват ме различни желания, боря се за различни стремежи и достигам неочаквани възходи или падения. Колкото и банално да Ви звучи, това е женската орисия – изпълнени сме с толкова различни по вид и важност стремежи, че понякога се объркваме и в усилието си да стигнем до някъде все сме на никъде.
Жените, поне повечето жени, имаме един начин да решаваме на къде да поемем и какво да направим. Обикновено решението се взема със сърцето, а не с разума и в повечето случаи грешим. Но така е, дами! Ние винаги наивно и безкористно раздаваме топлина и доброта, а обикновено мъжете, когато видят това не си казват „Тази жена заслужава да дам всичко от себе си за нея.”, а „Тази е поредната рибка, която мога да баламосвам както си искам.”

Сигурно се чудите защо Ви занимавам с тези глупости. Занимавам Ви с това имено, защото е време всички жени да покажем, че не сме просто поредната мъжка залъгалка, а нещо красиво, желано и невероятно, което един мъж може да получи и задържи само, ако го е заслужил. Повечето от нас, е редно да си признаем, че в плен на любовта забравяме за тази подробност и просто сипем любов, ласки, грижи, време и усилия без да се запитаме на какво отгоре. Мъжете обаче свикват с това да получават без да дават и докато се усетим, че нещо не върви както трябва всичко е отишло подяволите.
Лично аз съм преминала през тази фаза и сега знам, че първото нещо, което трябва да търся в един мъж са не просто дълбокия му поглед и красивата усмивка, а голямото сърце и достатъчно интелект, за да достигне сам до извода, че не съм поредната играчка в ръцете му.
Жените са цветята в райската градина на мъжкия свят. Всяка жена трябва да осъзнава това и да знае, че като всяко цвете, ще цъфти с цялата си прелест, когато за нея се полагат нужните грижи с нужното количество любов.

Отдавна мина времето, в което трябваше да отърсим мъжете от древната мисъл, ч сме просто даденост, но от време на време забравяме да си го напомним. Затова, дами, надявам се задъбочено да прочетете този материал, да вдигнете нивото на увереността си и ако се чувствате недооценени или пренебрегнати, то променете нещата или обърнете страницата. На тези,които са намерили истинското щастие изказвам лично добронамерените си завист и уважение, а на всички останали – успех.
И не забравяйте – ние внасяме топлина, нежност, емоции и уют в мъжкия свят, затова трябва да знаем цената си!