вторник, 20 декември 2011 г.

10 неща, които не трябва ...

И така. Продължаваме с поредицата за 10-те неща. В долните редове ще прочетете за "10 неща, които не трябва да си публикувате във Фейсбук".

1. Палежите в София ги поръчах аз, ама не казвайте на никой, че ако ченгетата разберат...

2. Моля ви, дайте някой съвет как се сваля момиче, че не съм правил секс вече година и половина.

3. Може би ви изглеждам отчаян и то е защото съм такъв. Може би ви изглеждам тъп и то е защото съм такъв. Може би ви изглеждам дебел - да дебел съм. Някоя от вас иска ли да излезем на вечеря? Нямам много пари, така че ще очаквам да ме почерпите, но пък после няма да ви тормозя много в легото - 20 секунди и съм готов.


4. Ако някой търси наркотици - аз съм човека! И да не се разчува ей!


5. Всичките ми приятели във Фейсбук са слабоумници и мисля, че момчетата са педераси, а момичетата курви. Сега си мислиш, че това не се отнася за теб, ама напротив - точно за теб се отнася.

6. Май приятелката ми е бременна. Мисля да изчезна от страната за 5-6 годинки докато нещата се поуспокоят. Тя обаче не трябва да разбира за моите намерения - дано не чете това.

7. Отивам да продада 20 грама хероин на едни наркоманчета на руския - незнам дали е редно да го пиша на стената на МВР, но пък разбрах, че отдавна се интересувате от мен, така че...

8. Пореден ден в който трябва да мастурбирам, защото няма човешко същество с което да се видя... ах, колко жалко е да нямаш с кого да си кажеш една дума след оргазъм.

9. Шефът ми е най-големия педерас и олигофрен, който познавам! Честно тоя е пълен идиот. Ох, аз не го ли добавих в приятели преди седмица ?!

10. Вече седми ден не съм се къпал. Поръчвам си храна за вкъщи и играя call of duty по цял ден. Намерих тук някаква бутилка от 5 литра да пикая в нея за да не се разсейвам в ходене до тоалетната ама бутилката започна да прелива, та въпроса ми е дали някоя от вас не иска да дойде да ми смени бутилката, за да не се разкарвам аз. Пък така и така е дошла - да ми направи и една свирка.