събота, 28 март 2009 г.

1:1

България измъкна хикса от Ейре,след като получи гол в 35 секунда и изоставаше с гол разлика 15тина минути преди края.Според Ирландските медии,превъзходството на Българските национали било очевадно,но равенството е най-справедливия резултат.


очаквайте продължение....

четвъртък, 26 март 2009 г.

Деймиън Дъф изгоря за мача срещу лъвовете


След Бербатов,Мартин Петров и Валери Божинов дойде ред и на Ирландците да увеличат лазарета си.След въпросителната дали Ейдън Макгийди ще започне срещата дойде и най-лошата новина от лагера на домакините в съботния мач.Един от основните и най-добри футболисти на Ейре Деймиън Дъф със сигурност няма да участва в мача.Контузия на тренировка принуди Джовани Трапатони да изключи автоматично Дъф от състава.



Милко Филипов

БЛОГЪТ НА СТУДЕНТИТЕ 1-ВИ КУРС ЖУРНАЛИСТИКА В ШУМЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ

Стартът е даден. avantaj1.blogspot.com стартира! Нека си пожелаем успех занапред и с едно постоянство да успеем да се разрастнем в нещо повече от блог.Благодарим на всички посетители!

"Левски" се разделя със Мароканците!


Тримата мароканци които играят на "Герена" - Юсеф Рабех, Рашид Тиберканин и Шакиб Бензуканса на път да се разделят със синия клуб.Най-вероятно това ще се случи през летния трансферен прозорец Рабех дори вече си е договорил трансфер в Чужбина, а Тиберканин и Бензукан изгубиха доверието на старши треньора на "сините".Велев е недоволен от спортната форма и неприличното поведение на двамата.



Десислав Малинов

Пенев изгони четирима


Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев изгони четирима футболисти от които не е доволен.Това са португалецът Зе Руи, Евгени Йорданов, Владислав Златинов и шведът Гардар Гунглаугсон който впечатли повече със своята съпруга от колкото с футболните си умения.Въпросните играчи няма да играят дори за дублиращия отбор на ЦСКА, а ще тренират с юношите старша възраст до летния трансферен прозорец, когато ще им се търсят отбори.Това е част от плана на Пенев да стесни играчите в клуба до 20-22, в момента с тима се подготвят 33ма състезатели което не отговаря на желанието на старши треньора.


Стоян Стойчев