петък, 15 юли 2011 г.

15 Юли - Поредния горещ ден

Posted on 9:43 by Стоян Стойчев Вълчев

В Ботсвана днес е ден на президента. Черните гниди празнуват деня на някаква по-значима от тях гнида.

Бруней - ден на султана. Ей ги и тия пазнуват днес...боклуци тъпи. Не се виждат, какви са малки и незначителни...като някаква гнойна пъпка. Държави с толкова малко население въобще не трябва да имат право да празнуват, а трябва да са ни роби. То в Библията го пише "Има ли по земята държави с по-малко население от милион, значи народа е съгрешил и трябва да раобува на българите докато свят светува!" (Морз 17/3-14)

1240 г. — Шведско-новгородски войни: Състои се Битката при Нева, в която новгородската армия, водена от Александър Невски, нанася тежко поражение на шведските сили. Със спечеленото от войната Невски си прави пластична операция - с единия крак с предвижва, а с другия гледа телевизор.

1669 г. — От Шуменска заря продължават да бълват брой след брой и да тормозят човечеството с присъствието си. Вулкана Етна не издържа и направо изригва.

1965 г. — Константинос II е принуден да подаде оставка от поста министър-председател на Гърция. Това се случва след като в ТОП новини излиза новина, че Константинос II се мисли за куче и сериозна част от свободното му време минава в лаене и преследване на преминаващи автомобили. Тъпите гръци, разбира се се връзват на подлата манипулация на вестника и принуждават Константинос II да си подаде оставката. Тук е момента да предам много поздрави на феновете на ПАОК от Спас Делев,Янис Зику и Румен Трифонов.

2008 г. - Решавам да променя живота си из основи. Подлагам се на терапия и вече с лявата ръка не пуша и не пия, буквално "от друга страна" с дясната ръка пуша и пия.

2010 г. — Аржентина става първата държава в Латинска Америка, която официално разрешава еднополовите бракове. Очаква се в скоро време Карлос Тевез и Хавиер Масчерано да се вземат.

2011 г. - Търся си булчица. Трябва да може да прави салто за да се явява на състезания и да печели пари, които естествено да дава на мен. Да не е много ниска, за да не я мислят за мое дете. Ако може да не говори, освен ако не я попитам нещо важно, като например да и кажа "здравей" и тя да ми отговори ама най-много "здравей".

No Response to "15 Юли - Поредния горещ ден"

Leave A Reply