неделя, 10 юли 2011 г.

Важно е да си красив...

Posted on 12:37 by Стоян Стойчев Вълчев

Във все по-комерсиализираното ни ежедневие секса продава. Фикс идея на ученичките на по 15-16 години е да си намерят богат приятел (като възрастовата граница не е от значение), който да има поне 2 коли, 3 къщи и 4 фирми. В секс символи пък се превръщат футболисти с повече килограма гел по косата, отколкото вкарани гола и с повече татуси, отколкото записани игрови минути. От там те стават и идоли на подрастващите и вместо на терена те отделят повече време по дискотеките и татус салоните.
Най-ярките представители от съвременните идоли са Благой Георгиев – Джийзъса и Валери Божинов. И двамата смениха много отбори и двамата са считани за модни и секс икони. И двамата имат афери с фолк певици, но за разлика от Благой, който се върна при жена си и детето си, Божинов бива все повече лансиран в шоубизнеса отколкото на терена.
Тук е момента да похвалим Валери, който мина през отбори като Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити и Парма за да стигне до момента в който от нежелан в Парма се оказа най-голямата звезда на Спортинг, като дори взе номер седем, носен някога от легендарния Лиуш Фиго. И всичко това той постигна с един единствен силен сезон в Лече. Нека все пак му пожелаем успех и дано най-накрая дългоочакваното му развитие като футболист, най-после да се състои.
За съжаление обаче не всеки има късмета, красотата и любовните подвизи на Валери и много млади футболисти залязват, още преди да са изгрели. Потъват в нощните заведения или в опияняващата забрава на алкохола. Докато не се промени мисленето на младите и футбола им пречи на пиенето, а не обратното - няма как да видим новия Бербатов, Стоичков, Якимов, Дерменджиев ...


автор: Емилиян Чернев

No Response to "Важно е да си красив..."

Leave A Reply