четвъртък, 14 юли 2011 г.

14 Юни - Днес и около тази дата...

Posted on 0:38 by Стоян Стойчев Вълчев

В ден божий 14 Юни от лето господне 2011-то започвам с няколко крилати фрази за по свежичко и после продължаваме със събитията:

Който нож вади - нож има.

Сговорна дружина – на планина отива.

Който се смее последен е най –тъп.

Който копае гроб други му – къртица намира.

Който нож вади – планина повдига.

В САЩ днес е ден на нудистите. Навсякъде е пълно с хора по гениталий. Ако бяха в Перник сигурно щяха да ги бият. Не защото са голи, а защото...незнам защото перничанин види ли човек трябва да го удари, иначе не му е хубаво.

61 726 г. пр. хр. – Изобретено е главоболието, като нов метод хората да мрънкат за нещо.

29 197 г. пр.хр. – В Китай са въведени модерните и до днес дръпнати очи.

1 век пр.хр. – В Рим започва да се изгражда канализация. Не че нещо, ама в някои крайни квартали на столицата ни през 21в. още няма канализация.

11 г. – Христос яде шамари от Йосиф, след като му е казал „Ко ми кааш кога да се прибирам, да н’ си ми баща?!”

64 г. – Нерон решава да направи едно благо и да изгори всички издания на Шуменска заря и буквално си играе с огъня. Става голяма беля...

11 века нищо

1228 г. — Луи VIII става крал на Франция след смъртта на баща си Филип II, който умрял от скука докато слушал радио Шумен.

1674 г. - Трендафил Серафимов решава, че ако спре да тича лятото между 2 и 4 след обяд и стои на сянка, може и да спре да му тече кръв от носа.

1902 г. — Кулата на камбанарията на базиликата Св. Марко във Венеция се срутва, след като е видяла поредното малоумно заглавие в ТОП новини.

1941 г. — Втората световна война: Червената армия използва за първи път легендарните ракетни установки Катюша, за да обезверят врага. В отговор немците им пускат развлекателните предавания на радио Шумен. Това води до масова депресия и самоубийства сред съветските войници.

2011 г. – С изненада установявам, че Перник наистина съществува, а не е измислено място като Мордор, Страната на чудесата или Разград.

Доза расизъм: Каква е разликата между пицата и негъра?
Като сложиш пицата в пещ не започва да вика.

No Response to "14 Юни - Днес и около тази дата..."

Leave A Reply