понеделник, 17 август 2009 г.

Резултати от Североизточна "В" АФГ

През уикенда се изигра първия кръг в североизточната "В" АФГ. Станахме свидетели на доста интересни мачове и още по интересни резултати:
15 август 2009, събота, 18:00 ч
Скрита сила (Мъдрево) - Бенковски (Бяла) 4:0
16 август 2009, неделя, 18:00 ч
Рапид (кв.Дивдядово) - Септември 98 (Тервел) 4:3
Черноморец 2003 (Бяла) - Аксаково (Аксаково) 2:0
Суворово (Суворово) - Спортист (Генерал Тошево) 1:0
Шабла (Шабла) - Тополите (Тополи) 3:0
Преслав (Велики Преслав) - Черноломец 04 (Попово) 0:1
Ендже (Царев брод) - Ботев 2008 (Нови пазар) 0:2
Доростол 2003 (Силистра) - Две могили (Две могили) 0:0
Кубрат 2007 (Кубрат) - Разград 2000 (Разград) 0:1

неделя, 16 август 2009 г.

"Ендже" стартира сезона със загуба от "Ботев"


Днес започна Сезона в Североизточната "В" група. В дербито на кръга, тима на "Ендже"(Царев брод) загуби от сочения за аутсайдер в групата "Ботев" (Нови пазар) с 0:2. На препълнения стадион в Царев брод, където бяха дошли дори фенове от Нови пазар, мача започна динамично и едва след 4 минути игра падна първото попадение. След грешка при изнасянето на топката "Канарчетата" от Нови пазар овладяха и логично откриха резултата. След бързото попадение на терена започна истинска битка а съдията постоянно напомняше за себе си с редица спорни отсъждания.
До края на полувремето не се случи нищо запомнящо се двата отбора разиграваха в средата на терена, а към края на полувремето "Ендже" натиснаха но така и не се намери кой да нанесе завършващия удър.
Второто полувреме започна както свърши първото - с борба в центъра на терена и няколко отделни атаки на "Ендже".
78мин. След контратака на "Ботев" последва разбъркване в наказателното поле на "Ендже" където не се намери кой да изчисти топката и най-съобразителен се оказа играч на "Ботев", който направи 2:0. До края на мача имаше повече страсти по трибуните отколкото по терена, а съдията разпокъса играта с спорните си отсъждания и непрестанно спиране на играта.
След мача треньора на "Ендже" Имрен Джеферов сподели, че за следващата среща в Попово ще картотекира още няколко нови попълнения, а именно играч от Разград и двама юноши на "Волов".