четвъртък, 15 декември 2011 г.

Как се прави PR на фолк певица

Мисля напълно безплатно да ви предложа 11 стъпки с които да станете много успешен PR на някоя фолк певица.

1. Настройте се психически за това да се сблъскате с можество прости хора. Това ще е част от ежедневието ви.

2. Прекарайте 2-3 дена в гледане и слушане на някоя от музикалните чалга телевизии. Това ще ви помогне да опростите максимално речника си и ще знаете как трябва да сте облечен вие и бъдещата ви клиентка, също така това би ви било послезно и в разговорите с нея. Все пак не искаме да я объркваме със сложни думи като "известност",
"стратегия" или "натрапчиво".

3. Преминаваме към действия. Избирате си няколко поп-фолк певици, които в последно време не са особено популярни и им пишете, че
можете да възродите кариерите им. Те прочитат думите ви - 2 дена се радват като куче на вратна пържола след, което ви отговарят.

4. Много важен момент - избирате тази с визможно най-големи гърди и най-малко целулит и се разбирате да работите за нея. Ще я наречем Цура.

5. Намирате композитор, който може да преработи малко някой от познатите до болка кючеци и му обещавате 57 лева и 23 стотинки за да ви напише нещо, което що-годе става.

6. Намирате поетеса със съмнителни качества или ученичка, която слуша много чалга и може да римува секс, екс и кекс и и обещавате широка популярност, както и 33 лева и 91 стотинки за да ви напише хитов текст към горепосочения кючек.

7. С Цура обикаляте разни втори употреби и намирате неща, които изглеждат маркови и скъпи. Сега внимавайте тук е много важно! Трябва да изберете такъв колан, който хем да е достатъчно широк за да не се вижда баш всичко хем да не прилича на колан, а някак си да е по-скоро пола, пик и да е в по-странен цвят (електриково зелено и розово са подходящи цветове). Горнището е сравнително по-лесно за избиране - черно или тъмно - с максимално ниско деколте за да се виждат по добре гърдичките на Цурка.

8. Втори тоалет за клипа няма да избирате - ще използвате, някоя нощница на Цура или бански.

9. Вече сте на снимачната площадка и снимате клипа - много важно е да си изтеглите няколко порнофилма от интернет и в позите, които ви се сторят интересни вашата клиентка ще пее новия "мегахит".

10. Само с една песен не става за това за успешния PR на Цура ще ангажираме още повече вниманието на хронично онаниращите мъже по родните земи. За целта се свързвате с всички възможни мъжки списания и предлагате вашата клиентка да изгрее на корицата на някое от тях - все пак сега тя е звезда и те имат полза от това Цура да покаже плът на тяхната корица.

11. Това е. Цура вече е популярна, а вие сте един от много успешните PR-и в родината.

сряда, 14 декември 2011 г.

10 неща, които не трябва ...

Продължаваме с поредицата статии озаглавена "10 неща, които не трябва...". В тази статия ще прочетете кои са 10-те неща, които не трябва да правите ако сте на родителска среща. С други думи - не правете това в училището на детето си:

1. От разговора ми с вас разбирам, че детето ми е напълно право - вие сте тотален идиот и малоумник.

2. Извинете, но незнаех, че правилникът на училището забранява децата да идват пияни на училище.

3. Радвайте се, че синът ми ви псува. Все пак е добре, че още не е започнал да слага кабърчета на стола ви.

4. Стига де, не бъдете дребнави. Все пак всички сме вземали някакви наркотици в училище, защо моето дете да прави изключение?!

5. Според мен, вие сте крайно некадърен учител и това е причината моето дете да има такива слаби оценки.


6. Не разбирам как сте успели да го хванете, че преписва. Мисля, че вкъщи го подготвих доста добре да си прави пищови и да се преструва на приятно разсеян.


7. Естествено, че ще закъснява за първия час! Знаете ли, колко трудно се свива цигара
марихуана рано сутрин?!

8. Бихте ли гарантирали, че вашите уроци подготвят дотатъчно добре детето ми, за да бъде следващият президент на страната ?


9. Стига глупости! Самият аз не бях добър ученик, но вижте ме - влязох в затвора - попаднах на хора и станах човек!


10. Вие казвате, че закача момиченцата и им вдига поличките за да гледа отдолу, но дали не ревнувате, че не вдига вашата пола?