петък, 25 септември 2009 г.

Футболно първенство или тъпа комедия

Предполагам, че всеки от Вас e гледал такива филми, които са толкова тъпи и блуткави, че единственото хубаво нещо в тях е това, че свършват.Човек като ги гледа незнае да се смее ли, да плаче ли... От известно време имам чувството, че не гледам българскато първенство по футбол, а точно такъв нескопосан филм.
Първо от "Левски" решават да продадът четирима основни играчи, което дори и да не беше измама, е напълно идиотска постъпка, като се има предвид уж големите амбиции на сините в евротурнирите и разбира се по някакви неведоми пътища сделката е ден преди мача с вечния враг "ЦСКА".
Впоследствие обаче цялата тази въпросна сделка се оказва имама и левскарите се върнати от Москва, след като мача с "ЦСКА" е загубен.
Като цяло се оказва, че няколко основни футболиста напускат отбора ден преди важен мач и се връщат след очакваната му загуба. Е тук нещата изглеждат по-нагласени и от "Цената на истината".
И тогава голямия финал на сагата - оказва се че всичко е заговор срещу "Левски", че всичко е грандиозна измама, токлова майсторски направена, че дори и от "Интерпол" започват да раследват случая.
Да това е достойно за някой филмов сценарий все пак има грандиозни сделки, още по-грандиозни изнами та дори и полицията започва да се занимава със случая. За да е пълен цирка обаче липства само едно - Гей скандал.
Тук за да не останат по-назад се пявяват и "ЦСКА". Вратаря на червените Иван Караджов качва свой компрометиращи снимки личния си профил в социалната мрежа Facebook, на които се радва на мъжки ласки в различни заведения и легло, включващи целувка уста в уста, прегръдки и опипвания.Снимките разбира се моментално обикалят родните медий.
На фона на цялата тази праодия в нормалните страни където се играе истински футбол се изигра един междинен кръг, който почти никой в България не коментира защото всички бяха заети да се занимават с черно тото, измами и гей скандали.
След всичко това си мисля, че може във футболно отношение да не можем да се мерим с европейците, обаче по интриги и издънки ги водим със светлинни години.

четвъртък, 24 септември 2009 г.

Батков ще излезне мъж ако продаде Левски възможно най-бързо

Иван Мачев-тайнственият бизнесмен е купил 30 процента от акциите на клуба,който да не забравяме е действащ шампион на страната ни! Ето че в Левски нещата май ще се вземат под контрол много скоро сред резилите които събра напоследък.Аналогичните случаи ни карат да се сещаме че в ``Отборът на народа``действат доста по професионално от някои други тимчета в България.Примерите за Александър Томов и за Димитър Христолов ги знаем.В сравнително кратък период от време Батков може да излезне мъж и да спре да тормози феновете,и да остави отборът да играе срещу Лацио,Виляреал и Залцбург спокойно а не сред страх от свастики,бомбички и солидни глоби.Дано да не се допусне цялата ни столица да бъде залята със смъртни заплахи към Батков както целия Пловдив е залят с такива по адрес на Христолов! На първи октомври Левски може и да възкръсне!Батков,продай клуба и да пишем приказката отначало!!!!

понеделник, 21 септември 2009 г.

ЦСКА 2-0 Левски


След вечното дерби, разбира се идва и ред на вечните коментари.Акцентите падат върху това наистина ли ЦСКА бе толкова силен или просто загубата на важни футболисти повлия на представянето на Левски.Всъщност старото клише гласи, че без значение кой носи екипите на двата ни гранда в дербито нещата винаги са 50:50 и липсата на играчи не влияе на представянето на отборите.Според мнозина клишетата са клишета защото са истина.Нека си спомним събитията на Армията от преди почти една година.Всички играчи, към които имаше някакъв интерес бяха продадени, твърдата резерва Маркиньос стана основен играч, дойдоха момчета от школата на клуба, старши треньор стана Димитър Пенев поради липса на друг който да се съгласи да работи за без пари и въпреки всички тези трудности, а те определено изглеждат по значителни от последните драми на Герена, дербито през есенния полу-сезон завърши 1:1.А какво се случва сега липсата на резервата Тасевски, контузения от доста време Живко Миланов и често лошо играещия Рабех се приема за национална трагедия, от тези играчи като основен в новия състав на Достанич можем да отбележим единствено За Соарес.Всъщност Левски излезе с един не лош състав, в който съвсем не липсваше желание за игра просто иситната, е че ЦСКА затвърди доброто си представяне с реализирани голове, нещо което е основен проблем на червените защото и срещу Динамо и срещу Дери Сити, а и в мачовете от родното първенство Армейците създаваха положения, но просто не можеха да реализират, нещо което те направиха в неделя вечер.И така дербито завърши с успех за червените, които убедиха с добрата си игра.ЦСКА спечели на терена и по трибуните, а за всички в синьо това е прекрасен момент да решат - ще продават или не, ще градят нов млад отбор или ще продължават да се борят с не лошия стар и най-важното ще има ли уволнени след комичната туристическа разходка до Русия.