събота, 23 юли 2011 г.

23 Юли - Животински ден

Posted on 9:18 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес лекичко казалагаме на животинската тематика по идея на д-р Боевска, която противно на предположенията ви не е ми е психиатър, а е ветеринар!!!

30 г. пр.Хр. - След като го е обмисляла с години и избистряла и най-дребните детайли, котката на Клеопатра наема змия за да убие господарката и. Причината е, че преди 6 години Клеопатра е казала на котето "мац мац мър мац!" което на котешки значи "или ти или аз".

27 г. - Кучето на Христос си мисли "Тоя моя човек, ако продължи да ги прави тия циркаджийски номера и опити с химични елементи или ще го заклеймят, като алхимик или ще го направят Бог". Познайте кое се е случило.

324 г. - На папагалът на Константин I, който се е казвал Щерю му е скучно и решава да се види с познати. Понеже няма как другояче да сеслучи това той пуска бръмбъра (буквално) в главата на Константин I след година да се съберат разни хора в Никея и да решат нещо маловажно. Голямата победа е, че Щерю се е видял с приятели и са се позабавлявали, докато в другата стая стопаните им решавали, кога да е Коледа.

1497 г. - Костенурката на Микеладжело се забавлява като рисува с крачета. По-късно това стават някой от най-големите шедьоври в изобразителното изкувство и Микеланджело обира цялата слава за стореното от малката констенурчица, а тя от след смъртта на стопанина си става нинджа.

1759 г. - Докато си играе на двора малкият Моцарт намира нов вид пееща и говореща птичка. Те сключват споразумение - Моцарт му дава хлебче и кебапче да си хапва, а Грациел (така се казвала птицата) му съчинява разни елементарни мелодии за да забавлява масите.

1939 г. - След упорита психоатака кучето на Хитлер внушава на господаря си, че трябва да отидат до Полша за да видят някаква кучка, която домашния любимец си е харесал. Хитлер обаче не вдява цялата идея на пътуването и взима още хора със себе си. После става голяма беля.

2011 г. - Снощи явно съм си имал домашен любимец комар. Оставил ми е много подаръци по мен...да е проклет изрода мръсен. Дано да срещне малък прилеп някаде! (Малките прилепи се хранят с комари като могат да изядат до 2 000 комара на ден. Като могат да го направят!!!)

Две зайчета се обичкали.
И решили да се оженят.
И решили да имат малки зайченца.
Пробвали 1-2 години, но без резултат.
Накрая отишли при горския доктор и му споделили проблема си.
Той помислил, помислил и им казал "Вие как я мислите тая работа бе момчета?"

No Response to "23 Юли - Животински ден"

Leave A Reply