сряда, 20 юли 2011 г.

21 Юли

Posted on 22:52 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес е ден на свободата в Гуам. Макар че си въобразяват, че са свободни, всъщност САЩ си ги действат, както си искат. Пример за това е, факта че 1/3 от острова е заета от америкнаски военни бази - егати гнидите навсякъде са се заселили бе...

1 г. - Исус е най-усмихнатото и най-щастливото бебе, защото си превръща млякото във вино.

1542 г. — Папа Павел III учредява Светата инквизиция. Следват измъчвания, екзекуции, горене на книги, горене на хора... Абе празник е днес. Е ако сте вещица сигурно не ви е до празненства, но иначе е хубаво да пиете едно пиене за рожденния ден на Светата инквизиция.

1831 г. — Състои се коронацията на първия крал на Белгия — Леополд I. Така като се замисля щеше да е много странно първия крал на тъпата Белгия да е примерно Леополд XXI...

1931 г. — Ню-Йоркския телевизионен канал CBS започва да излъчва за първи път в света ежедневни телевизионни емисии. Едва когато започнаха да излъчват "Двама мъже и половина" съществуването им придоби някакъв смисъл. От друга страна махната Чарли Шийн от сериала, което значи че е време отново да започна да излъчвам вълни от презрение към тъпата CBS.

1969 г. — Нийл Армстронг и Едуин Олдрин стават първите хора, които стъпват на Луната по време на мисията на Аполо 11. Всъщност те са първите хората, които правят лунната стъпка, а не Майкъл Джексън. Ако приемем, че тия двамата убавци са ходили до Луната а не са снимали любителско видео. Вижте за диамантената ръкавица съм си съгласен, че е патент на Джако.

1975 г. — Роден е Димитър Кисьов, български последовател на Хемингуей. Пффф тия хора с какво са известни...

1977 г. — Започва 4-дневната Либийско-египетска война. Ей 4 дена...много бе. Една война не могат да си претнат като хората тия тъпи африканци.

1983 г. — На станцията Восток в Антарктида е отчетен световен рекорд за най-ниска температура на въздуха (-89,2 °C). То и днес е долу горе толкова...

2011 г. - Дано след като вчера валя днес да е по-хладно някак си...иначе едва ли ще дочакам да видя, какво ще се случи през 2012 г.

No Response to "21 Юли"

Leave A Reply