неделя, 24 юли 2011 г.

24 юли - К*р за мтел

Posted on 9:52 by Стоян Стойчев Вълчев

65 000 000 г. - Предците на собствениците на мтел пращат астероид срещу земята и избиват горките динозавърченца. Защо бе, изроди мръсни, защо го правите това бе?! Вие нещо добро не можете ли да направите на Земята, защо само гадости правите, бе плъхове канални?!

44 г.пр.Хр.,15 март - Предците на собствениците на м'тел организират заговор и на 15 март убиват жестоко любимия на целия римски народ Юлий Цезар. Защо бе, копелета гадни? Леката долни! Само гадости ли са ви в главите, бе гнойни пъпки такива!

33 г. - Мръсните копелета от престъпната групировка м'т'е'л продължават с коварния си план да носят само нещастия на хората. Този път в мръсните им ръце попада Сина Божи. Мръсните утайки на човечеството разпват горкото еврейче и го мъчат цели 3 дни. Ще дойде второто пришествие изроди гадни и не забравяйте, че вие и съмишлениците ви по идеи ще прекарат вечността на едно много топло място и не говоря за затвора, където иначе ви е мястото!

927 г. - Мрачните воини на Лукавия, които сега държат един мобилен оператор в България чието име започва с "М" и завършва на "тел" убиват, чрез сърдечен удар обичания и почитан от целия български народ, добър и милостив цар Симеон. Хиляди години да обикаляте Дантиевите кръгове, твари долни!

8 века слугите на Рогатия, вършат зло и надписват сметки на човечеството.

1791 г. 5 Декември - Ето още една тъжна дата. И същевременно празник за подлеците от м.т.е.л. Тия гниди мръсни затриват един от най-великите композитори - идола на всички австрийци Моцарт. Пак лоши неща правите, бе червеи торни.

1914 г. - Мръсните педераси и утрепки долни, проклети от Бог и вероятно заклеймени от Църквата, скарват цялото човечество и ги принуждават да се бият помежду си. Навсякъде цари смърт - ония лукави копелета са доволни.

1939 г. - Чрез подставено лице, което няма да уточнявам, но само ще спомена, че има смешно, мизерно, ситно мустаченце и бритон, като на "емо", ония от мръсната им групировка сеят още смърт и бедствия по земята. Защо бе, пепелянки гадни, защо ги правите тези гадости бе?! Защо не оставите хората да си просперират на воля бе, защо само мръсни неща правите?!

2011 г. - Не се подлъгвайте това не са бръщолевения на един луд! Тези гниди са сред вас! Бъдете на щрек, те дебнат от сенките, спотайват се в мрака и чакат да нападнат. По светло придобиват образа на облечени в ризи и панталони разплули се свине с малки коварни очички! Ще ви се усмихват, но в съзнанието им цари единствено зло! Вечер тези гадове се трансформират във върколаци, вампири, вещици и всички други ужасни същества. Най-лукавия им номер е да ви накарат да си мислите, че не съществуват. Пазете се, те са навсякъде!

No Response to "24 юли - К*р за мтел"

Leave A Reply