вторник, 19 юли 2011 г.

19.07

Posted on 9:08 by Стоян Стойчев Вълчев

След кратка творческа почивка отново сме на линия.

Ден на българската дипломатическа служба - Отбелязва се от 1999 г. Честит празник агенти!

10 913 г.пр.хр. - Изобретен са модерните и до днес говорещи папагали.

10 912 г.пр.хр. - Говорещите папагали стават на една годинка и още не могат да говорят.

32 г. - Исус Христос обещава да опрости греховете на всички, ако го изберат за Бог.

681 г. - След като в уреден бой ултраси на България смачкват тъпите гръцки ултраси е създадена България.

894 г. - Новия шеф на фенклуба на България, Симо Великия, нахлува в почти пазен фен клуб на гърчия с някой от най-стабилните си групировки и го завзема. Пленени са знамена, шалове и няколко тъпана. Тъпите фенове на паук,арюс,айк,улимпиакус и ПЪНатинакйкус се опитват да отвърнат на удара, но нашите са мощни и им правят главите меки.

1215 г. — В Англия под натиска на бароните крал Джон подписва Великата харта на свободите, считана за първият документ, отнасящ се към правата на човека. Най-добре да дойде да подпише нещо и тук, че се чувствам крайно неоправдан...незнам защо, но вероятно си има сериозна причина.

1877-1878 г. - Бългагски ултраси с помоща на фен фракции от Русия, Черна гора, Румъния, Финландия и други счупват от бой силните по това време турски ултраси. Около век по-късно турските ултраси губят малко знамена и шалове около националния стадион "Васил Левски" в мач между ЦСКА и бешикташи.

1900 г. — Без официална церемония в експлоатация е пусната първата линия на Парижкото метро. На нас ни изглежда невъзможно да няма официална церемония за нещо ново и още повече Бойко Борисов да не среже някоя лентичка ама ето, че преди 111 години е било възможно.

1980 г. — В Москва са открити XXII летни олимпийски игри, бойкотирани от западните страни и съответно най-успешните за България...Май пак трябва да се разрази някаква студена война, че да имаме някакви по-значими успехи на олимпийски игри...

No Response to "19.07"

Leave A Reply