вторник, 19 юли 2011 г.

20 Юли

Posted on 23:59 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес е приятен слънчев ден. Организирам състезание. Всички желаещи да се явят в 13:30 пред театъра в Шумен. Състезанието започва точно в 13:45. Идеята е да се наредим в редица на припек. На който последен му потече кръв от носа заради жегата печели.

В Норвегия днес е рожден ден на престолонаследника Хаакон Магнус, който си е абсолютен мангос ако питате мен.

В Япония е ден на морето. По традиция всички трябва да се отнасят уважително към морските обитатели. Например попчетата трябва да се наричат попове за да не се чувстват малки и незначителни. Също така трябва цял ден да се пие морска и да се дъвче дъвка с пясък.

Кипър — Ден на мира и свободата. Макар че са си мирни и свободни си остават стилизирани образи на мръсни гадни гърци.

21 062 г. пр.хр – Първобитните решават да почнат да се развиват в технологична посока, за да създадат парников ефект и да прекратят тъпия ледников период, в който живеят.

8 г. – Исус предлага на другите деца да си играят на въже в морето, че е по-разхлаждащо. Другите деца си мислят, че се бъзика с тях и Исус яде бой.

791 г. — Българската войска, командвана от хан Кардам побеждава византийската армия в битката при крепостта Маркели (дн. Карнобат). Поредна загуба за тия измекяри. Нека ви гръцки педераси за нищо не ставате боклуци тъпи. Пожелавам ви цял живот адски мъчения...да ви забиват трески под ноктите или нещо дори още по-гадно – да слушате радио Шумен докато четете Шуменска заря!

1304 г. — Роден е Франческо Петрарка, италиански поет и хуманист. Преди 7 века той поставя хората в кръгове...сега това прави гугъл плюс.

1921 г. — Публикуван е първият български Закон за авторското право. И аз си имам такъв закон. Ако тръгнете да ме крадете интелектуално ще ви счупя пръстенцата да знаете!

1924 г. — В Париж е основана Международната организация по шахмат от голяма група аутсайдери.

1949 г. — Завършва 19-месечната война за независимост на Израел. Аз май съм към ония, които предпочитат Израел да е зависим.

1969 г. — Нийл Армстронг и Едуин Олдрин от екипажа на Аполо 11 стават първите хора стъпили на повърхността на Луната. Много важно...там е скучно и няма кафета...какво въобще са търсили?!

2011 г. - Не забравяйте! 13:30 пред театър "Васил Друмев", всички да сте заредени с тампони за нос(може и не за нос) и много кофти настроение!

No Response to "20 Юли"

Leave A Reply