събота, 17 септември 2011 г.

17.09 Съботник или Шестък

Posted on 10:53 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес тъй като е събота и е работен ден решавам да наричам деня Съботник или Шестък. И тъй, като в един по-справедлив свят всички вие трябваше да сте мой роби, сега ще се реванширате за това че не сте, като и вие наричате деня Съботник или Шестък.

65 000 000 пр. хр. - Два динозавъра си говоря:
-"menakjubkan kembang api" в превод - "Ибахти зарята".
-"Yeah, seperti sebuah asteroid besar jatuh ke tanah" в превод "Да бе, все едно огромен астероид се е разбил в земята"
Това били и последните им думи.

6 348 пр хр. - Пентократий заминава за свещенната римска империя за да го удари на купон. Разбира се по-това време тя още не е основана и племената, които заварва го хапват за вечеря. Кофти късмет Пентократий.

1384 пр. хр - Ауад Амин - египтянин познат на съвременниците си като експериментатор и ексцентрик хваща бас, че може да задържи дъха си 1 година. Това става точно в 10:32

1383 пр. хр - Ауад Амин е открит в дома си в окаяно състояние. За час и дата на смъртта е обявен 15.06.1384 пр.хр. 10:33.

7 г. - Незнайно как Исус Христос се добира до лаковете на майка си. Решава да ги помирише. Това продължава 4 часа след, което започва да прави "чудеса".

1627 г. - Методи Страхилов яде бой от майка си понеже и е съсипал любимия пуловер. Методи разбрал, че е от чист коноп и взел, че го изпушил.

1798 г. - Един авер дава на Наполеон да си помирише кокаин. Повратен момент в живота на Бонапарт, защото след тази случка решава да стане император и да подчини познатия свят.

1928 г. - След злоупотреба с LSD на един наркомански купон, Хитлер решава да стане господар на света.

1929г г. - Втора висша цел в живота на Хитлер - отново след злоупотреба с LSD решава да унищожи евреите, защото един му е гепил марихуаната.

1947 г. - Йосиф Сталин гордо заявява "не мога без лепилце" и продължава да вдишва от найлонка, опитвайки се да постигне резултата от преди 7-8 години, когато така се бил надишал, че мислел, че е започнала Втора световна война и той е бил главно действащо лице.

No Response to "17.09 Съботник или Шестък"

Leave A Reply