сряда, 14 септември 2011 г.

14.09 Последния ден от ваканцията...

Posted on 9:36 by Стоян Стойчев Вълчев


Днес е професионален празник на Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението” и на българските пожарникари. Или с други думи - честит професионален празник г-н премиер желаем ви много още прерязани лентички, а ако ви остане време и някаква служебна работа можете да свършите - ей така за разнообразие.

1607,239122701 . ((х+2)-(х.7)) г. - От този ден насам, харесването на задачи по математика се смята за психична болест. По мое предложение трябва да се лекува с големи количества алкохол и приятна компания за да се избие от съзнанието на младите ужасният порок наречен с отвратителното нарицателно "математика".

18 г. - Христос изкарва книжка за кола и се фука пред единствените си 12 приятели. Те му се присмиват защото незнаят какво е това кола и още повече защо ти трябва книга за нея. Започват да му подмятат "бръм, бръм Ицето е пън", "книжка има -кола не, той е разглезено божие дете", "лети си с колата лети си с колата лети си с колата Ицката лети". Христос е разочарован и изрича "прости им господи те незнаят какво говорят". Този израз по-късно също придобива популярност но към 18 година е звучал малко тъпичко.

1163-1182 г. - Построяване на катедралата "Нотр Дам" в Париж. Още не мога да разбера, как е възможно тези хора да са строили почти 20 години катедрала, чиито единствен смисъл е да приюти един изгърбен изрод, който си е харесал циганка.

1752 г. — Британската империя приема Григорианския календар и пропуска 11 дни (предишният ден е 2 септември). Това всъщност е нелепо оправдание за момента в който всички в Британската империя са се надрусали с хашиш и по повод настъпването на месец Септември и 11 дни са били офлайн. За да не ги помислят за пропаднали наркомани, каквито всъщност са, се принудили да сменят календара.

1867 г. — Излиза първото издание на "Капиталът" на Карл Маркс. Другаря Маркс винаги ще бъде близък на идеалите, които изповядвам. Социализъма ще оправи тази държава така да знаете. Кажете НЕ! на свободата на словото. Кажете НЕ! на свободното предвижване на хора и стоки. Кажете НЕ! Нека заживеем в свят манипулиран от партийни секретари. Другари, да върнем идеалите на бай Тошо. Не се колебайте гласувайте за БСП и ДПС те донесоха и ще продължават да носят само добро на затъващата ни държава.

1960 г. — Приключва срещата в Багдад на страните производителки на петрол, с която се създава ОПЕК. С други думи от този ден насам официално света става крайно зависими от държавите от близкия изток. За всичко са виновни скапаните динозаври - толкова ли не можаха да измрат по нашите земи...скапаняци.

1999 г. — Кирибати, Науру и Тонга се присъединяват към ООН. Това се е случило след като някакъв лентяй от ООН ги открива на глобуса, съобщава за тях и всичко се нарежда иделано. За съжаление същата вечер този господин който по непотвърдена информация се казва Пия Колкот' М'ога (вероятно от южната част на Африка) се напива като животно и забравя, къде са тези държавици. Вече 12 години учените продължават с усилията си да намерят Кирибати, Науру и Тонга, но от тях ни вест, ни кост.

2006 г. — Покрив на летище на испанския остров Менорка се срутва и затрупва над 20 души. Според данни на регионалното правителство само трима души са пострадали при инцидента. Значи не е било покрив а по-скоро голямо одеално...от цимент.

2011 г. - От утре всички ученици сте на даскало! Надявам се да ви е гадно. На мен ми е готино защото знам, че в следващите 10 месеца ще се мъчите, като Живко Миланов срещу Уейн Рууни!

И като за финал: "Денят се познава по сутринта, а курвата по болестта!" ®

No Response to "14.09 Последния ден от ваканцията..."

Leave A Reply