петък, 16 септември 2011 г.

16.09 Няма вода - пийте ракия!

Posted on 9:14 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес е международен ден на опазване на озоновия слой, сиреч ако видите някъде озонов слой трябва да го защитите и евентуално да му купите сладолед освен ако не е настинал, тогава може и шоколад или евентуално дъвка с косъм.

През 1975г. на тази дата се раждат първите независими Папуанци и Нови Гвинейки. Предполагам, че преди когато са се раждали зависими Гвинейки те са се наричали Стари Гвинейки.


И тъй като в Града на мечтите днес няма водица продължавам да хейтвам срещу ВиК, като напълно разбирам, че това е планово спиране за да се извършат ремонтни дейности с цел по-добро качество на водата, която стига до домовете ни. От друга страна, след като се върна от фитнес възнамерявам да отида в скапания им офис и да им мириша на мъж(т.е. пот) за да разберат що за злодеяние са направили.

323 г. пр.хр. - След като от ВИК са му спряли водата Александър Македонски умира. После я пускат ама файда.


21 г. - Исус Христос решава да се прави на важен като иска да превърне водата във вино. Вода няма и всички му се смеят и го наричат "фалшив син божи" и "по-бездарен от Живко Миланов". Ако не сте чували за Живко Миланов вероятно е, защото е наистина ама наистина много бездарен. Иначе е футболист и от време на време го викат в националния да мери сили с други бездарници.


14-15 век - Инквизицията се разгорещява и изнервя от факта, че ВИК не им пускат вода. На всичко отгоре тея мизерници ги поздравяват с песента "Спряхме, спряхме ли ви? Спряхме ли ви водата бяхме ли жестоки, жадни ще умрете ли, нещо намирисвате ни." Инквизицията не издържа на тормоза и решава за изгаря произволни хора на кладата докато не попадне на шефа на ВИК.

1666 г. - Големият Лондонски пожар изпепелява домовете на 70 000 души. Тогавашното население е било 80 000. Това се случва заради тъпото ВИК, които обичат да спират водата. Официален спорт в Лондон през 60-те години на 17 век е било да си палиш къщата и после да си я гасиш. Обаче ВИК им спрели водата и вижте, каква беля е станала.

1939 г. - Германия и СССР решават да навестят Полша понеже са чули, че там имат вода и могат не само да пият, но и да се изкъпят.

1986 г. - При пожар в мината Кинрос (ЮАР) загиват 177 човека. Като официална причина е посочено, че ВИК са спрели водата на целия регион защото шефа им искал да си полее цветята по бързо и след това да си напълни басейна.

2011 г. - Продължавам да мрънкам, че няма вода!

P.S. Така и така, няма какво да правите вземете да влезете в блога на Шефа http://pokazno.blogspot.com/ барем налеете малко акъл в главите. Айде със здраве!

1 Response to "16.09 Няма вода - пийте ракия!"

Leave A Reply