четвъртък, 15 септември 2011 г.

15.09 Честито сополанковци!!!

Posted on 9:22 by Стоян Стойчев Вълчев

Честит празник бе гадове малки. Свърши ви скапаната дълга ваканция сега даскало, а? Дето ми пищяхте по цяла нощ под прозореца сега ще си платите всички до последния проклет сополанко. Жалко само че не ви карат да упражнявате някакъв физически труд в училище(не като физическото, а като бъркане на цимент и изпичане на цигли).


608 г. — Свети Бонифаций IV става папа. Станал е човекът защото е ходил на училище да се учи, а не като скапаните съвременни ученици - само кафета набиват и подсвиркват по момичетата.

1514 г. — Томас Уолси е избран за архиепископ на Йорк. Сега повечето ученици (със сополи около устата и дъх на казан за ракия) си мислят, че това е Ню Йорк ама преди да са го открили и за това още не му викат "ню"...тревомани гадни играйте си тъпите компютърни игри бе закърнели мозъци!

1903 г. — В Бразилия е основан футболния клуб Гремио Порто Алегре , от образовани млади хора. А не като вас! Вие какво сте основали бе гадни ученици?! По цял ден ми висите по кафетата, вечер в Колизеум, а на училище "ни знам госпожо малко ми е лошо и май съм си забравил урока". Ми нали за себе си учиш бе гнидо малка!

1928 г. — Сър Александър Флеминг забелязва в една от опитните култури в лабораторията плесен , която убива бактерии и така открива пеницилина . Вие по-трудно, така ще откриете нещо, понеже единствената плесен, която сте виждали сте си я вадили от носовете.

1933 г. — На Сталин е докладвано, че в Ленинград е разкрито "общество на педерасти", след което са арестувани над 150 хомосексуални граждани.

1935 г. — В Нацистка Германия започва да се използва ново национално знаме със свастика.

1937 г. — На трона на Швеция се възкача 27-годишният крал Карл XVI Густав. Млад и образован човек. Чудите се защо няма да станете крале и кралици? Защото сте долни утайки и мислите само за глупости вместо да хванете и да натъпчете малко знания в кухите си глави, вместо да тъпчете чорапи в сутиените. Нали знаете...силикон за циците има, но за ъкъла няма!

No Response to "15.09 Честито сополанковци!!!"

Leave A Reply