сряда, 14 септември 2011 г.

Каспичан би Бяла и вече е трети

Posted on 8:56 by Десислав Малинов

Отборът на Локомотив (Каспичан) победи Черноморец (Бяла) с 2-1. Любомир Ангелов откри за домакините от дузпа. Гостите обаче не се дадоха и успяха да изравнят. Дидо Димов обаче довърши започнатото и вкара победния гол за Локо Каспичан. Така те вече излизат на трето място в класирането с 8 точки, само една по-малко от лидерите Рапид и Шумен 2010.

Рапид (Дивдядово) разби Ботев (Нови Пазар) с 8-0 в едното шуменско дерби от четвъртия кръг. Още до 20-та минута Рапид решиха мача и водеха с 5-0. Така с тази победа Рапид се изкачи на първото място с 9 точки, толкова има и Шумен. Ботев остават предпоследни, като от четири кръга все още нямат отбелязан гол.

Другото регионално дерби между Шумен и Преслав логично завърши с победа 2-0 за домакините. Шуменци започнаха с атаките още от първия съдийски сигнал, но откриха резултата чак 17-та минута. Второто попадение за домакините падна пет минути преди почивката. През първото полувреме гостите от Преслав не успяха да преминат центъра. През второто полувреме темпото падна Шуменци владееха инициативата, но до нещо повече не се стигна. Кризата в Преслав продължава след изиграването на IV-я кръг те са на последно място без точка и без вкаран гол.

Ето и останалите резултати от този IV кръг на Североизточната В група:

10 септември 2011(събота)
Рапид (кв.Дивдядово) - Ботев (Нови пазар) 8:0
11 септември 2011(неделя)
Девня (Девня) - Бенковски (Бяла) 1:0
Шумен 2010 (Шумен) - Преслав (Велики Преслав) 2:0
Черноломец 04 (Попово) - Септември (Тервел) 2:2
Локомотив 2008 (Каспичан) - Черноморец 2003 (Бяла) 2:1
Две могили (Две могили) - Белица (Белица) 1:1
Суворово (Суворово) - Черноморец (Балчик) 1:1
Дунав 2010 (Русе) почива

No Response to "Каспичан би Бяла и вече е трети"

Leave A Reply