понеделник, 25 юли 2011 г.

25 Юли

Posted on 9:29 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес в Пуерто Рико е ден на конституцията. Там постоянно си е топло и влажно, като да не ви казвам, къде другаде - сами ще се сетите. Тия, като цяло са по-малко от нас и може да си се лигавим с тях, обаче са почти щат на САЩ и Барак Обама може да се намуси нещо, така че ако злословите за Пуерто Рико не го правете по телефона, че вероятно ви подслушват.

811 г. — Крум побеждава НикифорI Геник при върбишкия проход. Нека им на гадните гръци дето се правят на много важни.

1603 г. — Шотландският владетел Джеймс VI става първия крал на Великобритания. По късно той умира от скука докато слуша забавните предавания по радио Шумен.

1869 г. — В Букурещ започва да излиза вестникът на Добродетелната дружина Отечество. Много по-популярен и интересен от тъпата Шуменска заря.

1909 г. — Французинът Луи Блерио първи прелита над Ламанша с моноплана Блерио XI за 37 минути. Много важно над море всеки може да прелети я ела да прелетиш над Перник - всички да те целят с камъни и болтове.

1946 г. — Правителството на България внася в Народното събрание законопроект за референдум за премахване на монархията и за създаване на народна демократична република. Който е за монархията изчезва внезапно...как сте г-н Батков, някакви новини от чичо Чорни?

1963 г. — Роден е идолът на милиони Къци Вапцаров. Благодаря ти, че те има Къцка, ако не беше ти нямаше да пиша повечето неща тук, но като знам твоите вицове, всичко което напиша, дори "добър ден" ми звучи някак си забавно.

1967 г. — А виж къци 4 години след теб е роден Мат Ле Блан, американски актьор - той от време на време пуска и нещо смешно...не като теб.

1995г. — Радован Караджич и Ратко Младич са обвинени в геноцид, военни престъпления и престъпления срещу човечеството от Международния наказателен трибунал за бивша Югославия. Бих се застъпил за тях ама са тъпи сърби и нека се мъчат изродите мръсни.

1996 г. — 37 Народно събрание приема Закон за националните символи и герба на България. Този герб нещо не ме кефи. По-добре някоя моя снимка от дискотека да бяха избрали...още не е късно депутатченца!

No Response to "25 Юли"

Leave A Reply