събота, 30 юли 2011 г.

30 Юли

Posted on 8:07 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес го дават хладно, така че се облечете с някакви якенца и шалченца. Ако сега поглеждате навън и виждате хора облечени с тениски и умиращи от жега - лъжат ви това са подставени лица не им вярвайте. До 20 минути се очаква да дойде нов ледников период и ако не сте облечени добре...горко ви!

1419 г. — Убити са 7 члена на градската управа в Прага. Абе ей я не ме занимавайте с глупости от преди 7 века! Къде, къде по-важни събития са се случили с тия 7 чех(л)и повече или по-малко много важно.

1629 г. — При земетресение в Неапол, Италия загиват 10 000 души. А така. Ей това си е събитие. Голямо земетресение с много жертви с много разрушения, а не някакви 7 човеченца. Да бяха седемте джуджета разбирам...

1792 г. — Френският национален химн Марсилезата е изпят за първи път в Париж. Сигурно след 4-5 вела в Уикипедия ще пише "еди коя си дата - за пръв пър е изпята песента на Кали - Седем"

1898 г. — В американското списание Сайнтифик Америкън е отпечатана първата реклама на автомобил. Това ми напомня, че който рекламира при нас го очакват големи професионални и лични успехи и освен банер в страни от тази статия срещу скромните 15 лева месечно печели ежедневна реклама в статиите ни, както и уважението ни, което е невъзможно да спечелите, но е възможно да купите! Имам 200 посещения минус 3 в някой дни!!!

1913 г. — Румъния, Сърбия, Гърция и Черна гора подписват съюзен договор, насочен срещу България. Смърт изроди мръсни! Всички гонорея да хванете, копелета гадни. Дано цял живот да ви правят клизми с горещо кафе.

1966 г. — Домакинът Англия спечелва Световното първенство по футбол, като побеждава на финала ФРГ с 4:2 след продължения. Айде англичани прости през 2166 година пак. Което ми напомня да тегля една майна на скапания Боби Михайлов за който всички казват че е педераст мръсен и на олигофрените от БФС, които обявиха безбожни цени на билетите за мача с Англия. Ей курви мръсни няма да ви дам и една стотинка за тъпия мач няма да ходя! Ще ви пратя тия 10 лева, къде ми ги търсите да си купите лекарства, копелета алчни.


2011 г. - Днес е бая важен ден. Отбора на БФС очаква жребия за световното първенство. ЦСКА и Литекс излизат в мача за суперкупата на България, а в София откриват новата спортна зала "Арена Армеец" с приятелския мач между България и ония измекяри сърбите. На всичко отгоре има куп интересни контроли, които можете да гледате в интернет. Ако се интересувате от спорт днес може да прекарате цял ден в гледане и коментиране. Аз отивам в Бургас за финала, а на вас желая приятен ден :)

No Response to "30 Юли"

Leave A Reply