вторник, 26 юли 2011 г.

Маруся ! Братушките пак са в играта

Posted on 12:32 by Десислав Малинов

Marussia е първият руски сериен супер автомобил, т.е. колата не е просто ултра секси Москвич, а ще има за всички, които я пожелаят и не живеят с 400 лв. на месец. На снимката заплашително гледа B2 версията, която ползва платформата на предишния модел B1 - на практика същата кола, но с по-драматичен изглед. Marussia се предлага в три модификации, оборудвани с бензинови мотори с мощност 300, 360 и 420 к.с., произведени съвместно с британските инженерни изроди от Cosworth. Возилото е изградено от композитни материали, тежи 1100 кг. и е способно да ускори от място до 100 км/ч. за 5 сек. Най-мощната, суперлека алуминиево-кевларена версия тежи само 850 кг и взима дисциплината 0-100 км/ч. за 3.2 сек. Което е предпоставка пътника до шофьора да се вози с памперс! Максималната скорост, уви, ще е едва малко над 250 км/ч, ама пък цената е към 200 000лв. (по-евтино от CL65 AMG), и за такъв звяр си е направо чиста далавера. Отвътре звярът има истински компютър с 2GB RAM и 320GB хард; поддържа WiFi, GPS, WiMax, Bluetooth, TV, даже са сложили и радио. В колата се разположени и три видеокамери, една от които записва всичко, което се случва наоколо, ако нещо се прецака да си го имате на видео за youtub.
Marussia е официален партньор на новия F1 отбор на Ричард Брансън Virgin Racing
Компанията е основана от Николай Фоменко, екс-музикант и автомобилен състезател, а сега - водещ на руската версия на Top Gear.
Всеки глупак може да спре пред чалготеката с Ламборгини или Порше. Но да паркираш там уникалната Маруся... Ще станеш митичен, всички ще се блъскат да се запознаят с теб!

No Response to "Маруся ! Братушките пак са в играта"

Leave A Reply