вторник, 14 юни 2011 г.

Днес 14.06

Posted on 10:48 by Стоян Стойчев Вълчев

На този светъл ден през:
65 000 000 пр. хр. - Двама динозаври си говоря:
-"menakjubkan kembang api" в превод - "Ибахти зарята".
-"Yeah, seperti sebuah asteroid besar jatuh ke tanah" в превод "Да бе, все едно огромен астероид се е разбил в земята"
Това били и последните им думи.

6 348 пр хр. - Пентократий заминава за свещенната римска империя за да го удари на купон. Разбира се по-това време тя още не е основана и племената, които заварва го хапват за вечеря. Кофти късмет Пентократий.

342 пр.хр. - Аристотел си задава екзистенциалния въпрос "Защо бе мамка му пишем минус пред годините и от къв зор чакаме тоя Ицо да се роди, че да почнем да отброяваме времето в положителни стойности?"

0 - Ей тва си е кота нула. Всички празнуват края на света вече 6-ти месец, само Мария и Йосиф вдигат купон, че син им става на 6 месеца(почти). Разбира се края на света се отлага за по-късна дата и всички са разочаровани.

9 - Малкия Исус предлага на шайките в квартала да играят дама върху вода. Децата решават, че се бъзика и го спукват от бой.

371 - Бяла котка-черен котарак - вожда на Апачите гордо заявява "Бахти му, до кога ще чакам да ни открият, като сме Америка к'во да не би да не сме бели хора?"

987 - Цар Самуил нарежда да бъде убит брат му Арон, защото бил гаден еврейн и го лъжел на Тексас Холдем.

1583 - Изобретено е непрестанното мигане с ляво око, като нов метод да докажеш, че си пълен идиот.

1864 - Роден е забравих кой. Бил немски психиатър и невропатолог. Може и да се е казвал Алцхаймер. Незнам забравих.

1917 - В Европата гърми и трещи. Някакви хора се бият за някакви блага.

1940 - В Европата пак гърми и трещи. Пак някакви хора се трепят за някакви продоволствия. В крайна сметка печели този с по-големия мустак.

1951 - Във Вашнигтон е представен първият компютър предназначен за масова употреба. Разбира се, тогава не е имало Фейсбук и Авантаж и на практика компютъра се е ползвал за огромна елка.

1985 - Германия, Франция, Белгия, Холандия и Люксембург подписват Шенгенското споразумения за да може години по-късно да се появи песента "Шенген, Шенген ще прескоча ли Шенген, за ден, за ден да съм европейски член"

1996 - Авторът на този материал тръгва с огромно желание на училище. 15 години по-късно е отегчен и изщотен от образователната система, която му е образувала само нерви.

2011 ; 14.06 ; 10:23 - Авторът на тази статия пише гневно обръщение относно деградацията в обществото. Може да бъде прочетена в дясно ->

No Response to "Днес 14.06"

Leave A Reply