четвъртък, 16 юни 2011 г.

Днес 16.06

Posted on 10:30 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес се събудих към 10. Направих си кафе и овесени ядки. Пуснах си музика от вбокс7. Тук някаде почвам да ви отегчавам до смърт, съдя по това, че самият аз искам да си ударя един шамар заради безобразията, които драснах по-горе. Да я караме по същество (между другото ударих си един шамар понеже вече не издържах!).

Днес е ден на африканското дете и ако вие сте малък, черен и леко жаден индивид, то вероятно това е вашият ден!

4-7в - В добрата стара Европа някой се извиква "В тая дискотека е тъпо дайте да ходим някаде другаде!". В наши дни това събитие е известно като "великото преселение на народите".

803 - 810г. - В България хвърчат ръце и езици. Всичко става заради слаб нет. След като пратил законите си на тогаващния шеф на ДАНС, на хан Крум му спрял нета и не успял да прати втори е-мейл, в който пишел, че дори той не е толкова жесток, че да реже телесни части за дребни провинения.

1342 г. - Създаден е град Олборг, Дания. Даа вярно, какво ви интересува вас това... Ще си плесна още един шамар.

1903 г. — Кайлаб Брадхам патентова в САЩ напитката Пепси-Кола. А от сам океана му отвръщаме с "вечно да си втори, вечно да си втори, ах колко жалко е да си Брадхам".

1938 г. — Учредена е ултранационалистическата и расистка организация Българска орда, просъществувала до септември 1944 г.

1977 г. — Цар Леонид Брежнев от Спарта абдикира и отива в СССР където е избран за държавен глава. Знам, знам да си плесна още един шамар.

2006 г. - Авторът на тази статия изрича съдбоносните думи "Оф няма ли да свършва т'ва тъпо даскало вече ?!"

No Response to "Днес 16.06"

Leave A Reply