неделя, 26 юни 2011 г.

26.06 - Почти приказна неделя

Posted on 10:40 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес, днес и пак днес. Сигурен съм, че днес е някакъв международен ден, но забравих на какво. В Уикипедия пише, че е световен ден за борба с множествената склероза, ама забравих къде го пише това. И като цяло какъв ли ден е днес? Както и да е, ти кой беше?

ООН отбелязва международния ден за борба с употребата и нелегалния трафик на наркотици - Отбелязва се от 1988 г. по решение на Общото събрание на ООН. Следвайки логическата линия обявявам днес да е ден на любимата ми възглавница. Ще го отбелязвате всяка седма година на тази дата. Иначе този ден не е лош като идея. Наистина е редно да се спре нелегалния трафик на наркотици и да се замени с легален. Шш ало, държавата вземете се в ръце и легализирайте хероина!`

Сега ще ви шокирам! Днес е ден на независимостта в Мадагаскар. Да, наистина съществува такъв остров. Знам, знам шокиращо е. И аз си мислех, че Мадагаскар е измислен от сценаристите на анимационен филм, както наприемер е измислен град Перник или Страната на Чудесата.

Днес е ден на независимостта и в Сомалия, ама тия горките са толкова изстрадали, че чак мен ме е срам да се бъзикам с нещастието на хората.

някоя си там година - Али Баба и гей дружинката му решават да се скрият в една пещера от жаркото слънце за да не им изгори нежната кожа на ръчичките - влизат, намират много злато и живота им се променя изцяло. Поуката: въпреки, че стават богати пак са си гадни меки китки. Само за сведение "Сезам" се е казвал един от най-добрите приятели на Али Баба, сами се сещайте, какво значи "Сезам отвори се".

някоя си друга там година малко по-близо до нас - Алиса злоупотребява с LSD и попада в Страната на Чудесата.

годината хич не е от значение - Том Сойер убеждава малоумните си приятели, че е супер яко да боядисваш ограда и те го правят. Ех, само и аз да имах такива тъпи приятели...

мислех, че вече сме стигнали до консенсус, че годината не е важна - Исус Христос създава първия скейтборд и е супер горд с това. Единствените му 12 приятели обаче не са впечатлени, тъй като не е имало, къде да се кара. Може да не ви се вЕрва, обаче преди 21 века пътищата са били дори по-лоши от тези, които имаме в момента в България.

96714565152 ето щом толкова искаш да има някаква цифра - Костенурките Нинджа прекаляват с кокаина и си мислят, че могат да се борят с престъпността. Те дори не осъзнават, че са обикновенни влечуги с черупки, живеещи в канал.

година "бла бла"- Червената шапчица среща големия лош вълк и му казва "Да ти го дам ли, да ти го дам ли, да ти го дам ли?" и накрая вади един 35 сантиметров нож и го ръга 5-6 пъти за разкош.

"бла бла" +1 - Супермен е застанал на ръба на един небостъргач и мисли да полети. В този момент го пускат за малко наркотиците и осъзнава, каква огромна грешка е щял да направи. Осмисляйки, колко е бил надрусан решава да ходи да си почине покрай Паметникът на Съветската армия.

No Response to "26.06 - Почти приказна неделя"

Leave A Reply