петък, 1 юли 2011 г.

1.07 ...

Posted on 11:16 by Стоян Стойчев Вълчев

След като вчера не съществуваше по независими от мен причини внезапно се оказва, че от сряда се прехвърляме директно на петък. Супер вълнуващо нали... Днес е ден на републиката в Гана. По традиция трябва да се яде шоколад, защото ганайците не могат. Що ли? Защото незнаят, кога да спрат да гризат и си хапят ръцете. Знам, знам почти всеки ден го разказвам този виц ама още ми е смешен...луд на шарено се радва.

Днес е ден на семейството в Лесото. Всички семейства се обличат в електриково зелено и се прегръщат. Защо се обличат в електриково зелено ли? За да не си помисли някой бял, че са черна дупка и да реши да мине през тях.

Днес е официален ден на любимия ми химикал. Празника е гласуван от съвета на личностните управляващи съзнанието ми. Деня се отбелязва като се завъртите 3 пъти и кажете "На Чочо химикала е супер як и аз му завиждам тайно."

27 г. - Христос джитка насам-натам и попада на множество, което е решило да пребие с камъни някакъв нещастник, който обеждавал хората, че мармоти завиват шоколада в станиол. Жадния за слава Исус се намесил с мъдрите но, ненатрапчиви думи, който не е виждал мармот да завива шоколад в станиол, да хвърли първи камък. В резултат дал старта на един от най-жестоките побои с камъни в историята.

205 г. - Бай Добри Ковача измисля една от първите реклами, като слага някакъв арабин пред занаятчийницата си, който да повтаря "Ееее с калено желязооооо". Хората мислят, че ги кълне и го пребиват с камъни.

811 г. - Крум Страшни пуска реклама със слоган "Тази година милиони микроби ще умрат" и вярно византийците им се реве, като на микроб срещнал Доместос. (Това беше реклама на препарад за дезинфекциране. Можем да правим и други гнусни реклами. Очакваме да получим финансова компенсация. Пишете на лично съобщение за сумата, която сте готови да отделите за да рекламирате при нас. Ако не го направите вероятно ще съжелявате!)

1139 г. - В гостилницата на бай Киро-кухия гостите се посрещат с дръзкото "Едно кюфтенце и си там!". Хората по това време били доста суеверни и под "там" разбирали отвъдното. Бай Киро-кухия трябвало често да сменя готвачите си понеже гостите били изнервени от слогана и отвръщали с "Една стреличка между очите и си там".

1294 г. - На световното първенство по футбол не се явява никой, защото още не е създаден футбола въпреки, че феновете вече са изкупили милиони литри бира и хиляди телевизори подлъгани от оригиналните реклами в които необезкосмени и некъпани французойки ги убеждават в предимствата на новите технологии.

2011 г. - Допих си кафето, което е знак, че трябва да приключвам с драсканиците. Кока-кола - 125 години стигат! Ако не искате да прочетете такъв слоган за вашия продукт - рекламирайте при нас!

No Response to "1.07 ..."

Leave A Reply