понеделник, 27 юни 2011 г.

Време за покупки

Posted on 12:01 by Десислав Малинов

Лятото е и големите футболни първенства почиват. Затова единственото с което трябва да се утешаваме в дните, в които не сме на море е руското първенство или слуховете за трансфери. И докато мачовете в руската тундра тепърва започват да набират инерция, то на трансферния пазар е по-горещо от пясък напечен от слънцето. Няколко именa неспират да се въртят по мендиите с нечовешки цени предлагани за тях.
Агуеро, не слиза от страниците на испанските ежедневници, където всички се питат накъде ще поеме зетя на Марадона. За подписа му се борят Ювентус, Челси и разбира се, вечния враг на сегашния му отбор Реал Мадрид. И докато аржентинеца все още се чуди дали да сменя града или не, то бразилската перла Неймар със сигурност ще замине към стария континент, въпреки че преподписа със Сантос, едва ли младока ще остане в родината си.
Но голямата бомба тази година е Алексис Санчес. Чилиското чудо, което няма отбор в Европа, който да не желае подписа му. Санчезс взриви Серия А, като помогна на Удинезе да се класират за Шампионска лига едва за втори път в историята им. Удинезе вече пусна 22-годишния нападател на пазара с начална цена от 35 милиона евро.Кой ще даде повече, кой ще грабне хлапето, което има всички шансове да надмине дори Меси? Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Ювентус, Интер … Който и да успе, колкото и да даде, няма да сбърка защото блясъкът на Санчес е от злато.

No Response to "Време за покупки"

Leave A Reply