събота, 25 юни 2011 г.

25.06 - Наркоманска събота

Posted on 10:15 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес наркоманския хумор ще преобладава, разира се няма да пропуснем и расисткия хумор тъй като е ден на независимостта в Мозамбик. В тази страна около 12% от населението е болно от СПИН. Знам какво си мислите "черните се джаскат като животни (примерно примати) и за това имат СПИН" ама не е така. Хващат го по доста по интересен начин. Понеже нямат много финансови ресурси, някои храни ги ядат по двойки. Примерно, ако хапват шоколад и ако единия е вече болен от СПИН, другия незнае, кога да спре да ръфа шоколада, ръфа му ръката, оня пуска кръв и хоп айде още един СПИН-озен. Все пак по случай празника ще оправя музикален поздрав към всички мозамбикци - "Черно е небето, черно е морето, черна е тревата, черен и градът с черничките майки, чернички дечица, черни сте всички, всички до един."

7 г. - Незнайно как Исус Христос се добира до лаковете на майка си. Решава да ги помирише. Това продължава 4 часа след, което започва да прави "чудеса".

1503 г. — По време на четвъртата си експедиция до Америка Христофор Колумб претърпява корабокрушение край остров Ямайка. Изнервен решава да свие една цигарка от местния тютюн след, което живота му тотално се променя и започва да вижда всичко много по-бистро и по-ясно.

1504 г. - Колумб продължава да пуши мара и не му пука и грам, че трябва да пише история. И без това в този момент се мисли за Цезар.

1627 г. - Методи Страхилов яде бой от майка си понеже и е съсипал любимия пуловер. Методи разбрал, че е от чист коноп и взел, че го изпушил.

1798 г. - Един авер дава на Наполеон да си помирише кокаин. Повратен момент в живота на Бонапарт, защото след тази случка решава да стане император и да подчини познатия свят.

1928 г. - След злоупотреба с LSD на един наркомански купон, Хитлер решава да стане господар на света.

1929г г. - Втора висша цел в живота на Хитлер - отново след злоупотреба с LSD решава да унищожи евреите, защото един му е гепил марихуаната.

1947 г. - Йосиф Сталин гордо заявява "не мога без лепилце" и продължава да вдишва от найлонка, опитвайки се да постигне резултата от преди 7-8 години, когато така се бил надишал, че мислел, че е започнала Втора световна война и той е бил главно действащо лице.

- Бабо мравке, де така?
- Тичам щурчо за трева. А ти де с таз спринцовка?
- Днес калинката се боцка та съм канен за другар.
- Що ще чиниш ти зимъска?
- Срам не срам ще искам аз от твоя хероин.
- Аз пък няма да ти дам, гиди дърти наркоман.

No Response to "25.06 - Наркоманска събота"

Leave A Reply