вторник, 28 юни 2011 г.

28 Юни - безводен вторник

Posted on 11:06 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес в Шумен няма вода. Което хем е кофти, хем е яко. Кофти незнам за к'во е, сигурно защото няма да пием хубавата чешмяна вода, а е яко понеже няма да се къпем.

323 г. пр.хр. - След като от ВИК са му спряли водата Александър Македонски умира. После я пускат ама файда.

27 г. - Исус Христос решава да се прави на важен като иска да превърне водата във вино. Вода няма и всички му се смеят и го наричат "фалшив син божи" и "по-бездарен от Чавдар Янков".
Ако не сте чували за Чавдар Янков вероятно е, зашото наистина е много бездарен. Иначе е футболист и от време на време го викат в националния да мери сили с други бездарници.

680 г. - Създаването на България се отлага с една година защото са спрели водата на Дунав, Черно море и по-големите реки на територията на днешна България и това кара хан Аспарух да се пита дали е добре да се заселва на безводно място.

14-15 век - Инквизицията се разгорещява и изнервя от факта, че ВИК не им пускат вода. На всичко отгоре тея мизерници ги поздравяват с песента "Спряхме, спряхме ли ви? Спряхме ли ви водата бяхме ли жестоки, жадни ще умрете ли, нещо намирисвате ни." Инквизицията не издържа на тормоза и решава за изгаря произволни хора на кладата докато не попадне на шефа на ВИК.

1666 г. - Големият Лондонски пожар изпепелява домовете на 70 000 души. Тогавашното население е било 80 000. Това се случва заради тъпото ВИК, които обичат да спират водата. Официален спорт в Лондон през 60-те години на 17 век е било да си палиш къщата и после да си я гасиш. Обаче ВИК им спрели водата и вижте, каква беля е станала.

1815 г. - Наполеон изрича "не издържам вече без вода май** ви да ***" и се маха от Франция. Отива на малкия остров Елба, където е заобиколен от вода и го боли ку** за ВИК.

1914 г. - Австро-Унгария обявява война на Сърбия, защото не предполага, че не сърбите а ВИК са им спрели водата. После цяла Европа се вдига на война заради ВИК.

1939 г. - Германия и СССР решават да навестят Полша понеже са чули, че там имат вода и могат не само да пият, но и да се изкъпят.

2011 г. - Продължавам да мрънкам, че няма вода!

No Response to "28 Юни - безводен вторник"

Leave A Reply