сряда, 22 юни 2011 г.

Празниците днес - 22.06

Posted on 10:10 by Стоян Стойчев Вълчев

На днешния ден не се е случило нищо интересно. Но пък има интересни празници:

България - Ден на възхищение към Чочо. Трябва да ми се целува ръка и всички да ми се подамазват. Започвайте!

САЩ - Днес там е ден за водене на домашния любимец на работното място. Може да ви звучи глупаво и е. Аз като си гледам 2 кравички как да ги замъкна на работа? Ами Пешо, който има хипопотам? Все пак американците си водят глупавите животни...щом ги влече.

Конго - Ден на армията. Нарича се също така и втория първи юни, че в армията им има много сополанковци. Там са намерили решение, какво да се прави с децата които не работят - стават войници. Щом можеш да държиш камионче, можеш да държиш и автомат. Гледали сте филми знаете за какво иде реч.

Салвадор - Ден на учителя. Незнам дали е ден само на един учител или като цяло на всички. Може би на всички. Абе по-добре да не развивам тъпи теории минавам нататък.

Хаити - Ден на президента. Тържествата естествено са основно в тамошната София - Порт-о-Пренс (наречена е така защото е основана от луди фенове на Порто). Празнува се като хората се целят със стрелички за дартс и който бива оцелен казва "въх уби ма, само президента не". На митинги и шествия организирани от правителството в сянка хората скандират "Кой сега е президент?" а отговора е "Мишел Мартели е президент, но би трябвало да е Стоян Вълчев".

Туй то. Ае стига че трябва да излизам. Утре повече.

No Response to "Празниците днес - 22.06"

Leave A Reply