вторник, 21 юни 2011 г.

21.06 - Вторник

Posted on 3:55 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес е вторник. И това e единствения вторник за тази седмица, което си е значително събитие.

Днес е международния ден на скейбординга. С други думи, ако сте скейтборд днес имате празник. Честит рожден ден и приятно изкарване довечера. Ако не сте скейтборд, но карате такъв, вие сте си обикновен насилник или обикновен скейтър, както ви се хареса.
249 684 г. пр.хр. – От хрема умира Коки – последния динозавър.

249 683 г. пр.хр. – Става една година от смъртта на Коки.

249 682 г. пр.хр - Отдавна никой не помни Коки.

7 315 г. пр.хр. – Все още няма твърд алкохол и дните са монотонни и скучни.

6 109 г. пр.хр – Вапцар Къцков открива как да раздели атома. За жалост все още писмеността не е създадена и откритието му няма никаква стойност.

4681 г. пр-хр. – 245 003 от както Коки е починал.

3150 г. пр.хр – 20 юни 10:34 Създаден е Древен Египет при съединението на Горен и Долен Египет. Целта е да се направят туристически атракции като пирамиди, свинксове, статуи и разни такива. Трябва да се рисува по странен начин за да изглежда по загадъчно. Също така в устава на Египет е заложено да се развива духовното, да се създаде концепция за прераждане и други измерения – целта разбира се е да се намира работа на Европейците от 21 век.

336 г. пр.хр. – Сашо Македонеца си вика „Абе що не завладея познатия свят?” и в общи линии го прави.

0 г. – Кота нула. Остават 2008 до създаването на Авантаж. Харесайте страницата ни във фейсбук. Нека всички ви завиждат ->

1г. – На Дева Мария и е нещо скучно понеже Христос продължава сам да си се храни и да се самовъзпитава във висока нравственост.

658 г. – На хан Кубрат му става хладно и кара синовете си да начупят малко разпалки за огъня. После решава да се прави на философ...знаете я историята.

886 г. – Българите приемат глаголицата с едничката цел да може 12 века по-късно да се пише по форуми „Пи6и на кирлица е тъпак!!! :@ :@ :@ (headbang)”

1002 г. — Роден е Лъв IX, римски папа. Въпреки, че имам известни съмнения. Как може лъв да е папа при положение, че за такива се избират предимно биологични човеци. От друга страна как е възможно да се е родил папа, при положение, че папският пост е избираем, а не наследствен. Сигурен съм, че зад цялата тази история стоят еврейте и правителството в сяка. Сигурно и масоните въпреки, че ордена още не е създаден.

1337 г. – Англичани и французи от скука решават да си организират военен маратон. Става известен като 100 годишната война, макар че продължава 116г. Какво са 16 години между аверчета...

1632 г. — Астрономът Галилео Галилей е заточен от Инквизицията. Вероятно ви е мъчно за Гальо ама не тябва. В последствие ще го освободят, което е жалко. Винаги съм искал да съм от Инквизицията – да си измъчвам хора ей така за кеф.

1732 г. — Роден е Йохан Кристоф Фридрих Бах, германски композитор. Като бяхме по-малки (на години, аз на акъл не съм прогресирал особено) се опитвахме да накраме някое приятелче да каже на глас „един е Бах и той умря”.

1919 г. — Германия потопява морския си флот, разположен край архипелага Оркни за да не попадне във вражески ръце. На брега стои Асен Хасан (български ром) и плаче, защото толкова много желязо си отива безвъзвратно...

1987 г. — Зебастиан Прьодъл, австрийски футболист. Поредното име което ме кара да се усмихвам...

2006 г. – Завършена е програмата, която генерира в главите ни цялата тази история и спомени с единствената цел да ни отвлича вниманието от факта, че живеем в Матрицата.

2011г. – Това е днес. От къде да знам, какво ще се случи...

No Response to "21.06 - Вторник"

Leave A Reply