неделя, 19 юни 2011 г.

Неделя - 19.06.2011

Posted on 9:48 by Стоян Стойчев Вълчев

Здравейте приятелченца. Днес, тъй като е неделя, вярващите християни би трябвало да ходят на църква. От друга страна не е Великден, така че вероятно няма да го направите. Днес е денят за почивка на Бог, който не се чувства Бог нека бачка. За пореден пър задавам въпроса "Защо децата не трябва да работят? Имат много излишна енергия, нека я уползотворим за благото на страната!"

Днес е ден на труда в Тринидат и Тобаго. Тринидатките и тобаговците празнуват, като тържествата са съсредоточени в столицата Порт ъф Спейн. Всички мероприятия на островната държава са насрочени за през деня, понеже всички са чернилки и вечер се настъпват и блъскат. Падне ли нощта там става като призрачен град - чуват се гласове и шумове, но не виждаш никой. Спокойно си се шегувкам с неграта, понеже са само милион и триста хиляди, което ще рече, че ако предизвикам война с изказванията си вероятно ще ги набием.

713 г. - Льольо Теодосиев се самоубива целейки се сам с камъни. Причината е подигравките на съселяните му, отностно името му, и това че е толкова некадърен, че не може да се самоубие с камъни.

852 г. - Княз Борис I обявява конкурс за нов вид писменост, с която да се чати по-лесно. От явилите се кандидати са избрани някакви Солунци, които имали много свободно време и го прекарвали основно в mIRC-ата.

1269 г. — Кралят на Франция Луи IX постановява всички евреи, които не носят отличителния знак Звездата на Давид да заплащат глоба. В последствие Хитлер също възприема идеята. Като цяло, еврейте са най-мразените същества след конските мухи, и как иначе, та нали те разпнаха нашия Бог!

1457 г. - Изобретена е хремета като нов метод да им е гадно на хората.

1629 г. - Със саморъчно направена ракета Наско от Каспичан излита в космоса. Не се връща и всички обвиняват турците, че са го затрили. Те няма как да се защитят, защото и без това всички знаели, че завиждат на Наско, защото бил с две вежди.

1862 г. — Конгресът на САЩ премахва робството. Тъжен, тъжен ден. Сега вместо чернилките да им бачкат, ходят някакви български студентчета за тази цел. Карайте нали ще се върнете с голямата пара и ще разправяте, че сте покорили Новия свят.

1868 г. — По настояване на сръбското правителство Любен Каравелов е арестуван в Нови Сад. Никога не съм ги харесвал сърбите. И макар, че толкова време си мълчахме сега им го връщаме тъпкано. Иван Иванов премина в Партизан(ехиден и злокобен смях).

1912 г. — В САЩ е приет със закон 8-часовия работен ден. Е, ако си български студент сигурно бачкаш повече ама парите си заслужават бе човек. К'во като миеш чинии, нали ще се върнеш с голямата пара.

1945 г. — Родена е Аун Сан Су Чи, бирмански политик, Нобелова лауреатка през 1991 г. Изключително съм щастлив, че тези хора се гаврят така с децата си. С това име мога да измисля толкова много анегдоти, че ми иде да се разплача. Давам старта с бебето на Су Чи, пак иска да сучи.

2004 г. - Още страдам за снощната загуба от Дания и осъзнавам, че вече намаме шансове да се класираме за елиминациите на Евро 2004.

2011 г. - Вече нямам търпение да си изям закусчицата, така че ай бай.

No Response to "Неделя - 19.06.2011"

Leave A Reply