неделя, 14 ноември 2010 г.

Мачовете в Неделя

Posted on 9:57 by Стоян Стойчев Вълчев


По-интересните мачове от неделния ден:

13:30 Лацио - Наполи

Втория в класирането на серия "А" Лацио приема третия Наполи. Римските орли са записали 7 победи през сезона, но загубиха последните си 2 мача, така че днес ще гонят победата пред своя публика.
Наполи са в серия от 3 поредни победи и със сигурност искат тя да продължи. Оспорваният мач между втория и третия е добро начало за футболния следобед, който предстои.

16:00 Бари - Парма

Отборът на Валери Божинов се върна на правия път и в последния кръг записа едва втората си победа в шампионата. С 11 точки пармалатите заемат 16 място, като със същия актив от точки са още 4 отбора разпределени между 15 и 19 място. На последното място във временното класиране е отборът на Бари с 9 точки. В последните си 5 срещи Бари са спечелили едва една точка и е време да започнат да побеждават, ако не искат догодина да играят в серия "Б".

18:00 ЦСКА - Локомотив (Пловдив)


В късния следобед е дербито на днешния ден в "А" група. Седмият във временното класиране ЦСКА приема шестият Локомотив. След крайно слабото начало на сезона червените отново започнаха да печелят и в последните си 3 мача имат пълен актив от 9 точки. Армейците няма да могат да разчитат на силно представящият се през този сезон Спас Делев, чието място вероятно ще се заеме от Грегъри Нелсън.
Локомотив е във възход и не познава вкуса на загубата вече 6 двубоя, като е спечелил 3 от тях. Железничарите очакват сериозна подкрепа от своите фенове като по неофициални данни се очаква в София да пристигнат около 1500 черно-бели фенове.

18:00 Челси - Съндърланд

В същият час в който ще се срещнат ЦСКА и Локомотив в Англия шампионът Челси приема Съндърланд. В последните си 5 мача лидерът в класирането Челси е записал 3 победи, 1 равен и 1 загуба. Лондончани притежават най-стабилната защита като за 12 срещи са допуснали едва 5 гола, а са отбелязали 28 - най-много сред всички отбори в Премиър шип.
Съндърланд от своя страна се представя колебливо и е записал 2 победи, 2 равни и 1 загуба в последните си 5 мача. Черните котки заемат 9 място с 16 точки - толкова колкото имат три отбора зад тях в класирането.

20:00 Спортинг Хихон - Реал Мадрид


Втория в класирането Реал Мадрид е гост на 13-я Спортинг. Белия балет, който няма загуба през сезона и е първи по отбелязани голове - 27 и с допуснати едва 5 ще се бори за задължителни 3 точки, с кеото ще изпревари основния си конкурент Барселона. Играчите на Жозе Моуриньо бележат средно по 2.7 гола на мач, така че тази вечер може да разчитаме на голово шоу от Роналдо и компания.
Спортинг Хихон има 2 равни и 1 загуба в последните си 3 срещи и поне на хартия нямат голям шанс да се противопоставят на Белия балет.

21:45 Интер - Милан

Късния мач тази вечер е за едно от най-големите дербита в Европа. Първият Милан е символичен гост на петия Интер. Въпреки че ги разделят 3 места разликата между вечните съперници от Милано е само 3 точки. И това като всяко дерби ще е преди всичко за чест и слава, а не чак толкова за 3те точки. Това е дербито на Италия, каквото и да се каже за този двубой ще е малко. Този мач просто трябва да бъде гледан, направете го няма да съжалявате.

No Response to "Мачовете в Неделя"

Leave A Reply