вторник, 6 септември 2011 г.

"В" Група

Posted on 9:20 by Десислав Малинов

През уикенда, ден след резила на националния отбор, в областта се изигра IIIти кръг от североизточната В група. Ето и резултатите:
4 септември (неделя)
Черноморец (Балчик) - Две могили (Две могили) 0:1
Белица (Белица) - Рапид (кв.Дивдядово) 1:3
Ботев (Нови пазар) - Локомотив 2008 (Каспичан) 0:0
Черноморец 2003 (Бяла) - Черноломец 04 (Попово) 0:1
Септември (Тервел) - Шумен 2010 (Шумен) 1:0
Преслав (Велики Преслав) - Девня (Девня) 0:5
Бенковски (Бяла) - Дунав 2010 (Русе) 2:1
Суворово (Суворово) почива

Рапид обърна Белица, след като домакините откриха още в 1-вата минута. Гостите от шуменския квартал закъсняха за мача и трябваше да излязат на терена без да са загрели. 26-та минута Шуменци изравниха, а 39-та излязоха напред в резултата. Крайното 3-1 оформи Георги Никифоров, който влезе като резерва и с първото си докосване отбеляза. До края домакините получиха дузпа, но вратаря на шуменци спаси. С тази победа Рапид вече са на 6-то място с 6 точки.
Ботев( Нови Пазар) и Локо (Каспичан) си спретнаха едно истински регионално дерби, в което за съжаление нямаше гол. Локомотив играха по добре, имаха по чисти положение и определено трябва да съжаляват за пропуснатите точки. Най0чистото положение за домакините пък беше 80=та минута, когато те уцелиха гредата. С това равенство Локо(Каспичан) седми с 5 точки, а Ботев спечели първа точки и в момента е 13-ти в временното класиране, без отбелязан гол.
Шумен изпуснаха да победят Септември в Тервел, като през цялото време мача са играеше пред врата на домакините. Още 3- минута съдията отмени чист гол за шуменци. Гола на домакините падна 27-ма минута, когато след корнер, Септември разиграха заучено положение и отбелязаха. До края на мача събития още веднъж поряза Шумен, когато 82- та минута не отсъди чиста дузпа, за нарушение в наказателното поле. С тази неприятна загуба Шумен вече са втори със 6 точки, първи са Септември(Тервел) с 7.
Кризата в Преслав продължава, след нова разгромна загуба. Този път играчите от Девня забиха цели пет безответни гола на стадиона във Велики Преслав. Тимът на Преслав е последен в група с три загуби и без вкаран гол.

No Response to ""В" Група"

Leave A Reply