петък, 9 септември 2011 г.

9.09 Светъл ден другари!

Posted on 9:04 by Стоян Стойчев Вълчев

Честит празник другари и другарки. Светъл народен ден е днешния! Ние сме с теб бай Тошо, смърт за капиталистите комунизъма да живей.

1776 г. — Конгресът на американските независими щати, приел на 4 юли 1776 г. Декларацията за независимостта, официално нарича съюза Съединени Американски Щати. Гадната капиталистическа сган се опитва да ни засенчи празника, но няма как да се случи другари. Напред към победа, за Сталину за петилетката!

1944 г. — Вестник Отечествен фронт започва да излиза легално. Светла дата е това другари!

1947 г. — Започват денонощни излъчвания на програма Хоризонт на Българското национално радио. Аз като ви казвах че тия гадове от БНР до един са комуняги вие не ми вярвахте нали?! Мръсните гниди още са се загнездили в основите на крехкото ни демократично общество и само чакат удобен миг да ударят...

1948 г. — Обявено е създаването на Корейска народно-демократична република. Браво, браво! Да живее демократизма другари! Другарю Ким Чен Ир не забравяй че
"всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите".

1972 г. — Българската национална телевизия излъчва първо цветно предаване — манифестацията от площад 9 септември. Ура другари! Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!

Научете следните лозунги другари! Те ще са ви в полза в борбата с капиталистите!

Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма!

С всички сили - пет за четири!

Всяко кебапче - куршум в сражението срещу cветовния империализъм!

Да не оставим неодрусана слива в нашето село!

Един допуснат брак - беда за целия колектив!

25 ПОБЕДНИ ГОДИНИ обикновен локум

И разбира се личния ми фаворит: Мечката се мие, чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка да постъпваш като мечка?

No Response to "9.09 Светъл ден другари!"

Leave A Reply