събота, 10 септември 2011 г.

10.09 - ЧРД Милчо

Posted on 10:25 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес в Белиз е ден на Св. Джордж Кайе, който се чества като национален празник. На 21.09(светла дата!) пък са обявили независимост, така че този месец само празници им се очертават. Като цяло тия са пълни боклуци. Обикновенни латиноамерикански негра, които са се чивтосвали с местното население, които от своя страна също не са стока и в резултат на това сега там няма един чистокръвен ариец ей така за цвят(макар че те са си цветни така, че по-скоро за безцвят). В общи линии не ви препоръчвам да ходите в скапания Белиз освен ако не сте направили банков обир.

На другия край на света в Китай празнуват деня на учителя. Предполагам че това е някакъв ироничен празник защото, както всички знаем децата в Китай си наблягат на бачкането от 3-4 годишни и не остава много време за учене.

1627 г. — Започва обсадата на Ла Рошел от войските на крал Луи XIII. Добре, че глупавите французи са си демократична република вече, че с тези педераски имена на кралете им ми идват малко в повече.

1921 г. — В Берлин е открит участък от първата в света автомагистрала. Напълно съм убеден, че Бойко Борисов е прерязал лентата!

1967 г. — Жителите на Гибралтар гласуват в референдум за запазване на английската власт. Браво! Винаги съм харесвал хора, които нямат нищо против да са зависими от някой друг.

1989 г. — Ражда се Милко Филипов. Значима фигура в студентските ни години и основен виновник за деградацията на поколенията след 89-а. Честит рожден ден, пич! Жив и здрав, чакаме те в Шумен да се разбиваме :)

2008 г. — В Женева (Швейцария) е пуснат в действие Големият адронен ускорител, който е смятан за най-големият научен експеримент в историята на човечеството. Аз си мисля че най-големия експеримент в историята е скапания ни национален отбор по футбол, но разни хора - разни идеали...

2011 г. - Днес го дават да захладнее в късния следобяд, така че ако имате излизане най-добре си вземете яке и одеало. Положението ще стане страшно да знаете!

No Response to "10.09 - ЧРД Милчо"

Leave A Reply