сряда, 7 септември 2011 г.

8.09

Posted on 19:09 by Стоян Стойчев Вълчев

Ето, че след месец почивка, която като цяло не се различаваше от времето в което уж работим, ние пак сме на линия. Надявам се да ви е интересно това, което пишем и да се забавлявате на забавните статии и да размишлявате върху сериозни, а не обратната.

Днес е ден на международна солидарност на журналистите. Бъдете солидарни с журналята, че това е много подло племе да знаете. Т'ва са гаден, мръсен, отмъстителен вид, който само търси с кой и за к'во да се заяде.

В Северна Корея пък е ден на създаване на демократичната република. Да Северна Корея си е демократична република въпреки абсолютната диктатура и трудовите лагери. Предлагам никой да не оспорва демократичното управление на северната Корея понеже нали знаете - може да имат ядрени оръжия което ги прави големи наши приятели...

Освен това е световен ден за борба с беса. Ако от устата ви излиза пяна и много ви се иска да нахапете някой то днес вие трябва да почерпите. Честит празник!

1522 г. — Завършва първото околосветско пътешествие, оглавявано от Фернандо Магелан. Тоя бастун си няма друга работа света ще ми обикаля. Нали Галилео ти е казал че Земята е кръгла бе каун що не си стоиш у дома да копаш царевица вместо да се занимаваш с глупости. Будала.

1655 г. — Шведската армия овладява Варшава. Така е...овладяха Варшава, обладаха националите ни - кой каквото си заслужил.

1664 г. — Американското селище Ню Амстердам е отнето от холандците и е преименувано от английските заселници на Ню Йорк. Заедно с това се забраняват леките наркотици и проституцията става незаконна. Доскоро веселото място се превръща в скучен мегаполис пълен със скучни небостъргачи, вместо с весели тревомани.

1761 г. — В Лондон крал Джордж III се жени за принцеса Шарлота фон Мекленбург-Щрелиц. Сигурен съм че тая кифла никой не я е наричал с цялото и име.

1856 г. — В Монреал е осъществен първия полет с въздушен балон. Сигурно първия човек летял с балон е бил негър че ако се обърка нещо никой да не страда. Да ме извиняват Ашли Йънг и Ашли Коул.

1925 г. — Германия е приета в Лигата на нациите. Очаква се скоро БФС да ги приемат в лигата на необикновенно тъпите.

1944 г. — Провъзгласена е Независима република Македония. Тази стара, стара държава. Видни македонци: Барак Обамовски, Майкъл Джексъновски, Кристиано Роналдовски, Георге Първановски, Бойко Борисовски, Осама бин Ладеновски и разбира се Димитър Бербатовски. Честито македонци скапани.

1991 г. — Чрез референдум Република Македония обявява независимост от Социалистическа федеративна република Югославия. Ееее к'во правим бе? Нали бяхте създадени 1944...сега пък 1991...то че днес ще е национален празник ясно ама кое точно ще чествате? Ех значи цялата ви работа е някаква никаква...

No Response to "8.09"

Leave A Reply