събота, 9 юли 2011 г.

9 Юли

Posted on 10:29 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес е ден на конституцията в Палау. Да и те си имат конституция, при това много хубава и модерна. Конституцията им е родена през 1981 и в общи линии е една готина младичка конституция. Тя е първата антиядрена конституция в света, за което много я уважавам. Палау са си готина държава, чието население може да се събере на стадион "Българска армия". Телефонния им код е +680, ако ви се прииска да им звъннете.

18 г. - Христос изкарва книжка за кола и се фука пред единствените си 12 приятели. Те му се присмиват защото незнаят какво е това кола и още повече защо ти трябва книга за нея. Започват да му подмятат "бръм, бръм Ицето е пън", "книжка има -кола не, той е разглезено божие дете", "лети си с колата лети си с колата лети си с колата Ицката лети". Христос е разочарован и изрича "прости им господи те незнаят какво говорят". Този израз по-късно също придобива популярност но към 18 година е звучал малко тъпичко.

443 г. - Атила си разцъква из Европа и някак си не му пука, че не е много редно да сее разрушения от където мине. Мноо знае да се прави ама още 10 годинки и това ще му е...

1163-1182 г. - Построяване на катедралата "Нотр Дам" в Париж. Още не мога да разбера, как е възможно тези хора да са строили почти 20 години катедрала, чиито единствен смисъл е да приюти един изгърбен изрод, който си е харесал циганка.

1703 г. - Една от най-мощните бури в историята на Европа опустошава северната част на континента. Умират бая хора, макар че това англичаните хора ли са... По-нашите земи преобладава слънчево време, с леко заоблачава от запад след обяд и привечер. Очакваните максимални температури са 31 градуса а минимални 26.

1816 г. — В Аржентитна са изобретени първите независими аржентинци, които въпреки че говорят испански се правят на криви ниви и викат "нямам нищо общо с Испания".

1902 г. — Немски учени изолират барбитуратната киселина, основа на барбитуратите. Ако някой е разбрал нещо, моля да го разясни в полето за коментари по-долу.

1939 г. - След дълго очакване да се появи чалгата, Хитлер не издържа и решава да превземе Европа за да задвижи нещата. Факта, че още не е излязла "Седем" на Кали, го кара с болка в гласа да изкрещи "Менгеле ме издаде, кой пари му даде".

1989 г. - Целият свят тръпне в очакване да се родя, защото знаят, че моето рождение, подобно на онова на Христос преди 1989 години, ще донесе падането на стария режим и нови и по-светли времена за най-великия народ на Земята.

2011 г. - Завършвам с виц за да може настроенито ви днес да е като времето навън - слънчево, топло и приятено. И да не забравяте да влизате в Авантаж от време на време...

Мъж влиза в аптеката и се провиква:
-Един презерватив.
Аптекарката му отговаря:
Ако обичате, господине, изчакайте си реда и измислете някакъв по-цензурен начин да обясните какво точно искате.
Дошъл редът на мъжа. Той си разкопчал панталона, извадил го и казал:
-Извинете, госпожо, може ли да дадете на този джентълмен един костюм?

No Response to "9 Юли"

Leave A Reply