понеделник, 4 юли 2011 г.

04.07 - хАмериканския ден

Posted on 9:30 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес е национален празник на САЩ. Отбелязва се като се забиете в най-близката АМЕРИКАНСКА верига за бързо хранене и изяждате колкото можете сандвичи с обилно количество кока-кола. После е редно да си обуете някакви дънки и да ходите да ловите бизони с ласо. Ако не намерите бизони същото можете да направите с кучета или цигани.

327 г. - Александър Македонски хваща луда промоция в KFC и преяжда зверски в следствие, на което 3 дена е ни жив ни умрял.

680 г. - Създаването на България се отлага след като хан Аспарух и приятелите му минават покрай Сабуей, който е намалил 30 сантиметровия сандвич с риба тон на половина и го нападат.

806 г. - Хан Крум минава покрай същия Сабуей с момчетата си и също го напада. Чупи всичко и взема провизии за изпът.

1482 г. - Леонардо е подтиснат от факта, че още не е постигнал американската мечта. Няма къща в предградията с жена, 2 деца и 2 коли. Това го кара да замрази работа за известно време и да се отдаде на преяждане с гадните сандвичи на Макдоналдс.

1786 г. - Най-лудият музикант за времето си Моцарт полудява феновете, като забива яко на европейското си турне. За първи път пуска песента "Сватбата на Фигаро", която праща тълпата в екстаз. С този си хит и уникалното движение на пръстите по пияното, което по-късно става известно като "Лунна ръчичка" Моцарт си запазва първото място в класацията на Билборд и е обявен за краля на Класиката.

1812 г. - Наполеон решава да отскочи до Русия защото е чул, че са отворили нова американска верига за бързо хранене, а и може да си вземе някакви дънки ако си хареса.

1914 г. - Австро-Унгария решава да завземе всички Макдоналдси в Сърбия защото смята че австро-унгарците нямат достатъчно наднормено тегло. Примера им следват и други държави и хоп - голяма беля.

1939 г. - Хоп - още по-голяма беля. Хитлер, на който в детсвото не му давали да яде висококалорични храни е решил да отскочи до Полша да вземе някой сандвич. После решава да мине и през Франция, след което направо се увлича.

1989 г. - Подозирам, че извънземни решават да си експериментират с мен. Създадена е цялата история на човечеството, както и вие за да не ми е самотно и да следят как ще общувам със себеподобни. Всъщност всички вие сте роботи облечени в плът или плът задвижвана от миниатюрен чип. Не съм го обмислил още съвсем точно. Ако подозренията ми са верни, РАЗКРИТИ СТЕ! АЗ СПЕЧЕЛИХ! ПРЕДАЙТЕ СЕ!

P.S. - Тъй като един от редовните ни читатели се оплака от липсата на расистки виц реагирам веднага:
Каква е връзката между афроамериканеца и дървото?
Въжето.
г-н Георгиев надавам се, че това ви удовлетворява.

No Response to "04.07 - хАмериканския ден"

Leave A Reply