четвъртък, 7 юли 2011 г.

7 Юли - Ден като ден

Posted on 1:18 by Стоян Стойчев Вълчев

7 Юли - Европейски ден на шоколада. Нали знаете защо е Европейски, а не Африкански...негрите се хапят, като хапват шоколад, понеже незнаят кога да спрат да ръфат.

Днес в Япония празнуват фестивала на звездите. Ако сте звезда, като мен, само че в Япония ще имате почетно място на фестивала.

1456 г. — При повторно разглеждане Жана д'Арк е оправдана от обвинеието в ерес 25 години след екзекуцията й. Май за Жана е било малко късничко...ама за къде да бързат с вземането на правилно решение.

1754 г. — В Ню Йорк е открит най-старият университет в Северна Америка — Колумбийският, първоначално като Кралски колеж. Това разбира се, супер слабо ни вълнува, тъй като в Шумен си имаме най-якия университет и не ни пука за тъпите им американски унивеситетченца.

1988 г. — Изстрелян е съветският космически апарат Фобос 2 към Марс с български прибор на борда - приборът е вилица.

2007 г. — На всеки от седемте континента се провежда серия от концерти, посветени на съхраняването на планетата — Live Earth. Щом четете това предполагам, че са успели. Браво музикантчета страшни сте майна.

2011 г. - Колебая се дали да стана с левия или десния крак от леглото за да ми върви днес. Чак, когато огладнявам, решавам да стана с двата крака едновременно пък к'вото ще да става.

В красив миг на гениалност решавам да удебеля и наклоня шрифта на написаното за да изглежда повече.

No Response to "7 Юли - Ден като ден"

Leave A Reply