сряда, 3 август 2011 г.

3.08

Posted on 0:49 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес в Кентъки, САЩ е ден на динята. Очаква се Емилия, Андреа и Галена да изнесат концерт и да повторят около 136 389 пъти "дойде сезонът на дините".

22 г. - Исус Христос е най-желания гост за партита понеже докато е на купона няма шанс да свърши пиячката.

13 века не се случва нищо

1492 г. — В резултат на християнската Реконквиста евреите са прогонени от Испания. Тия па са като хлебарките бе. От всякаде ги гонят, всички ги мразят и пак оцеляват...

1610 г. — Капитан Хенри Хъдсън, търсейки нов проход към Тихи океан, открива проток, кръстен на неговото име. Представяте ли си каква случайност?! Все едно да обикаляте из Рила и да откриете връх кръстен на ваше име.

1903 г. — Обявено е създаването на Крушевска република. Крайно незначителна и безинтересна за мен новина ама ей така я слагам да има пъленж.

1904 г. — В Пловдив е основан Общият работнически синдикален съюз (ОРСС). Мисля, че съм ви казвал кои трябва да работят, но ако не съм ето удобен момент. Трябва да работят маймуните за да еволюират в хора. Хубаво е и да имат синдикат за да не се държат работодателите им с тях като с животни.

1980 г. — В Москва са закрити XXII Олимпийски игри, бойкотирани от западните страни, в които България печели 8 златни, 16 сребърни и 17 бронзови медала и заема 3-то място в крайното класиране. С други думи стискайте палци за нова студена война в близко бъдеще ако искате да имаме успехи на Олимпиада.

2001 г. — Ражда се първото бебе в България, заченато по метода ин витро от замръзен ембрион. Въпреки че е било лято, като се е родило му е било много студено.

2011 г. - Някакво мързеливо ми е...така де защо днес да е различно?!

No Response to "3.08"

Leave A Reply