петък, 29 май 2009 г.

Волов в директен мач за оцеляване

Posted on 15:48 by Десислав Малинов

Вече стана банално да повтаряме, че на "Волов" му предстои важен мач. Този сезон всеки мач за Шуменци се превърна в "мача на сезона" и преди всеки кръг си задаваме въпроса ще успее ли "Волов" да се спаси.

Утрешния мач с "Марица" може да сложи край на всичко това. В директен мач за оцеляване играчите на "Волов" ще се изправят серщу "Марица" ,три кръга преди края.
Пловдивчани са едва на една точка след нас и буквално ни дишат във врата.
През седмицата тима на "Волов" остана без трима от своите играчи които по-спешност бяха преодстъпени на "Спартак" Варна. Това са Боев, Байрактаров и Димов. Защитника на "Волов" Аян Ирфан е под въпрос за срещата , защото все още лекува контузия. А голмайстора Андрей Атанасов е наказан за този мач. Всички останали футболисти са на разположение на треньора Валери Венков, който ще се опита да извлече максимума от мача и да грабне така нужните три точки.
В тима на "Марица" централния зашитник Пламен Крачунов лекува разтежение и е под вупрос за мача, но лекарите правят всичко възможно той да вземе участие в срещата.
В Пловдивския отбора са обещани солидни премии за победа над "Волов".
Вчера Общинския съвет на Шумен гласува поредните 50 хиляди лева за подпомагане на "Волов". Общите задължения на клуба са на стойност 138 хил. лева, като имаме предвид, че в тази сума влизат неизплатени заплати и премии, както разходи за хотели, лагери и наказания за картони.
Мача ще се играе на стадион "Кършиака" в Пловдив утре(събота) от 18:00ч.

No Response to "Волов в директен мач за оцеляване"

Leave A Reply