понеделник, 25 май 2009 г.

Слаб мач и точка за Волов

Posted on 8:34 by Десислав Малинов

Отборите на "Волов" и "Любимец" неможаха да се излъжат и направиха нулево равенство пред погледа на дошлите около 300 зрители. След обрата в Смолян през междинния кръг, вчера взехме едва точка от коравия отбор на "Любимец".
Момчетата на Влери Венков трябва да се мобилизират и да извлекът максимума в оставащите три кръга до края, където ще се изправим срещу преките конкоренти за оцеляване "Марица" (Пловдив) и "Миньор" (Раднево).
Мача започна по добре за домакините които имаха вузможност да открият още в 6-ата минута, когато играч на гостите се откъсна сам срещу вратаря Генко Славов, който изби топката в краката на Павлин Тодоров и той от около 6 метра удари гредата вместо да я прати в опразнената вече врата.
"Волов" се опитаха да отвърнат с няколко атаки но до нещо по-запомнящо се не се стигна. Двата отбора си размениха по още няколко атаки, но сякаш по-добрия на терена беше отбора на гостите.
Най-спорната ситуация дойде в края на полувремето. 45-ата минута при едно меле в наказателното полен на гостите, защитник на "Любимец" спря топката с ръка. Рефера си замълча и въпреки протестите на Шуменци , пожали гостите.
През второто полувреме "Волов" седяха по-добре на терена. Те започнаха да гледат по-често към противниковата врата, няправиха някоко добри атаки но в завършващата фаза нещо куцаше и до гол така и не се стигна.
Най-добрия шанс за гол на домакините се откри чак 89-ата минута, когато влезлия като резерва Андрей Атанасов преодоля трима защитника на "Любимец" и от 14 метра изстреля топката към вратата, но стража на гостите Кузманов чукна топката, тя отскочи от страничната греда и излезе в корнер.
Следващия кръг е на 30 май от 18:00 часа, тогава "Волов" гостува на "Марица" в Пловдив.

No Response to "Слаб мач и точка за Волов"

Leave A Reply