петък, 24 април 2009 г.

Какво ни чака през уикенда в Шумен

Posted on 15:33 by Десислав Малинов


Тази събота от 17:00 ще се играят мачовете от XXIIкръг на Източна "Б" ФГ. На стадион "Димитър Бурков" в Търговище отборът на "Волов" Шумен ще се изправи срещу "Сеткавица".

Регионалното дерби е от изключителна важност и за двата отбора, които на всяка цена трябва да вземат трите точки."Волов" продължават с битката за оцеляване, а "Светкавица" са в слаба серия и не са усещали вкуса на победата от цели 5 мача, което ги доближи до опасната зона.

И двата тима ще са лишени от ослугите на досата от основните си футболисти. За "Волов" С.Стоев е наказан за един мач, а капитана на "Светкавица" Р.Комитов и халфа М.Великов също няма да са на разположение поради наказание този кръг.

Поради контузии за Шуменци от групата отпадат Кяшив Фахрединов, Божидар Йорданов и Валентин Илиев. Иван Мартинов е на облекчен режим поради прекарана бронхо-пневмония и също остава извън сметките на старши-треьора на "Волов". Васко Боев също поднови тренировки и най-вероятно ще попадне в групата за трудното гостуване в Търговище.

Тези два отбора са стари познайници и вероятно отборите ще разчитат на грешка на противника за да грабнат победата. Пролетния полусезон "Волов" победиха служебно след неявяване на "Светкавица", когато мача се игра на градския стадион в Каварна.

Ако пък не ви се ходи чак до Търговище, а Ви се гледа футбол може да отскочите до кв. Дивдядово където отбора на "Рапид" ще посрещтне "Аксаково".Мача ще се играе в неделя от 15:00 на стадиона в кв.Дивдядово.

1 Response to "Какво ни чака през уикенда в Шумен"

Leave A Reply