неделя, 19 април 2009 г.

Волов и Спартак разделиха точката

Posted on 11:40 by Десислав Малинов


Отборите на Волов и Спартак неуспяха да си отбележат гол в среща от XXI кръг. Пред дошлите в този слънчев съботен слетобед около 1000 зрители, двата отбора не показаха нищо запомнящо се. През по-голямата част от времето битката се водеше в средата на терена с изключение на няколко опасни атаки на гостите.
Първото полувреме започна скучно и двата отбора разиграваха топката в центъра, Волов се опитаха да наложат домакински натиск, но той не доведе до нищо по-опасно. Секунди преди почивката гостите се посъбудиха и дори нападателя на Спартак - Г.Стоянов заби напречния стълб а в последвалото разбъркване играч на гостите стреля отново, но вратаря на Волов спаси по страхотен начин.
Второто полувреме започна по идентичен начин и двата отбора отново прекараха по голямата част от времето в средата на терена. 72мин. Стоянов отново стреля опасно но вратаря на Воловя показа,че днес най-добре представящия се за своя отбор и спаси.
75мин. Площаков се оказа сам срещу вратаря на домакините и от около 3 метра стреля с глава но вратаря отново затвърди страхотните си изяви и спаси врата на своя отбор суха.
Така в този важен за оцеляването мач Шуменци неуспяха да победят и вземата смо една точка и остават на13-то място с 19 точки.Прекия конкурент за оставане в групата Черноморец Балчик победи Дунав Русе с 1-0 и вече е на 2 точки след Волов. А Марица пловдив почива този кръг и остава на последното място с 16 точки но и мач по-мако.

No Response to "Волов и Спартак разделиха точката"

Leave A Reply