сряда, 22 април 2009 г.

"Реал" доближи "Барса", след драма

Posted on 9:24 by Десислав Малинов

"Реал" Мадрид успя да вземе безценни три точки срещу "Хетафе" и да се доближи съвсем близо до "Барса" - само на една победа разстояние. "Хетафе" на два пъти излизаше напред в резултата, но отбора на "Реал" не се предаде и в краина сметка догони и обърна гостите.
"Хетфе" започнаха мача ударно и още в 4-ата минута имаха възмойност да открият чрез Солдадо, но той прати топката над горната греда. В 10-ата обаче юношата на белите се поправи за своята грешка и изведе гостите нпред след удър с глава.До края на полувремето двата отбора си размениха няколко опасни атаки но до точен удър в една от двете врати така и не се стигна.45-ата минута секунди преди края на полувремето Гонсало Игуааин успя да изравни и да даде глътка въздух за домакините.
Второто полувреме започна с натиск на "Реал", кето беше логично от гледна точка на значението на мача.Пред вратата на "Хетафе" се изредиха да пропускат Раул, Хунтелар и Рафаел ван дер Ваарт. Влезлия на почивката Ариен Робен се контузи и бе заменен от Ройстън Дренте. Гостите от своя страна не се покриха и също имаха няколко визможности да победят предимно от контраатака.
83-ата минута обаче Хуан Албин беше точен и изведе гостите напред 1-2.
"Реал" обаче отвърнаха на удъра светкавично и Гути изравни след прекрасно изпълнение на пряк свободен удър. Минути след изравняването Пепе събори Каскеро в наказателното поле и съдията непоколебимо отсъди дузпа. зад топката застана потърпевшия Каскеро но подходи много несериозно и Касияс хвана топката.

Всичко се реши последната минута когато представящия се страхотно този сезон Игуаин донесе победата на "Белия балет" с 18-тия си гол за сезона.

No Response to ""Реал" доближи "Барса", след драма"

Leave A Reply