вторник, 14 април 2009 г.

Германския дух....Съществува ли такова понятие вече?

Posted on 15:14 by Милко Филипов

Всички знаем за Германците, че играят футбол докрай...винаги може да те изненадат в последния момент.Да,но дали тези случаи не остават все по далеч и по-далеч във футболната история?
Довечера Алианц Арена ще е домакин на един мач в който повече се говори за чест от колкото за интрига.Баварската (несмазана) машина излиза,за да покаже ,че все пак е останало нещо качествено в така стряскащото за всеки отбор(в миналото...сега нещата седят по друг начин) име на Байерн.С четири гол пасив,Баварския колос ще започне мача с една цел-Да измие срама от загубата преди седмица.Барселона се подигра с Байерн и показа на целия свят,че на Алианц нещата не вървят...Дали е от младия треньор?Дали е от постоянните дребни скандали в клуба?Дали е от тежката тази година борба в бундеслигата?Или е от всичко по малко...и като се насъбере...5:1волфсбург 4:0 Барселона!
Все пак Баварците показаха че и те могат да бележат много в последния кръг от бундеслигата наказвайки Айнтрахт с 4:0!
Нека да не отписваме Байерн довечера...все пак футбола е непредвидима игра.....Освен в България може би,и за жалост

1 Response to "Германския дух....Съществува ли такова понятие вече?"

.
gravatar
Анонимен Says....

dano a stane hubav ma4. Na Bavarcite im trqbva zadyljitelna pobeda i to pone s 4:0,za6toto ne e hubavo da se podigravat taka s tozi golqm klub, a Barsa pak dobre 4e gi pojali samo s 4, i daqno sega tova da im izigrae lo6a 6ega

Leave A Reply