четвъртък, 12 януари 2012 г.

12. 01. 2012 г.

Posted on 11:15 by Стоян Стойчев Вълчев

Днес е ден на всенародната памет в Туркменистан. Там болните от алцхаймер са долу-горе колкото болните у нас от грип по време на грипна епидемия и за това им е нужен ден на всенародната памет, та барем омилотивят паметта и съответно алцхаймера. Единствения им проблем е, че понякога забравят, кога да празнуват празника на всенародната памет и за това четат Авантаж - за да разберат, какво се е случило днес, така че празнувайте туркменистанци!

Други празнуващи днес са танзанийците(или там както се казват жителите на Танзания). Те празнуват деня на революцията в Занзибар. Да бе честно не се бъзикам! Номера е, че Танзания е създадена при обединението на Занзибар и Танганайка. Знам, знам много смешни имена си измислят тия негра. По БВП (ще рече Брутен Вътрешен Продукт(ще рече пара)) тия смотаняци са на 101 място - демек по-бедни са и от нас(да не повярва човек) макар че са към 40 милиона. На човек се падат по $550 - на година, така че е време да спрем да мрънкаме и да се радваме на ултра модерните магистрали, които нашия премиер с благородство и доблест строи за нас. На последните 2 реда и сам не си вярвам.

Ние пък, в България (или поне някой от нас) празнуваме празника на военното разузнаване. Това, разбира се е супер хитър начин да изобличим, кои са разузнавачи - празнува ли днес значи е шпионин. Много хитро, ние не обичаме да има нищо скрито покрито, пък било то и "тайни" служби или агенти.

Преди 1969 не се е случило нищо и хората просто са бездействали на тази дата за да може да пиша по-малко неща и съответно вие да четете по-малко. Незнам дали е честно или не ама това е положението мили мои.


1969 г. — Рок групата Led Zeppelin издава първия си албум — Led Zeppelin - безспорно оригинално заглавие. А после обвиняват чалгата в липса на вкус и въображение...


1970 г. — Войната в Биафра завършва с анексирането на тази държава от Нигерия. Гадните негра пак напомнят за себе си с неподозирана мерзост. Защо бе черни човечета такива ?! Защо не оставите биафрекът (гражданина на Биафра, а може би и липсващото звено) да си живее спокойно в самостоятелна държава?!


1991 г. — Конгресът на САЩ оторизира правителството да използва военна сила за да отблъсне армията на Ирак извън границите на Кувейт. Това разбира се се прави защото американците по природа са благородни и добри хора, макар че повечето са наследници на осъдени затворници. Те желаят доброто на кувейтците а не както някой от вас си мислят - петрола им.


1998 г. — В Европейския съюз е постигнато съгласието на 19-те страни-членки за забрана на клониране на хора. Това вероятно е добре защото представете си какво щеше да е да има още 5-6 такива като мен които всеки ден да ви занимават с какви ли не небивалици...истински апокалипсис!


2012 г. - Чудя се кое е най-гадно за пиене:
а) Нафта
б) Дъждовна кална вода

в) Вода от шуменска чешма

г) Олио

No Response to "12. 01. 2012 г."

Leave A Reply