сряда, 19 октомври 2011 г.

Интервю с д-р А. Попов

Posted on 10:28 by Стоян Стойчев Вълчев

Организация ПР-СИ & ЧОЧО питат:

Ние, момичетата от „ПР-Студентска инициатива” и Стоян Вълчев сме студенти в Шуменски университет в специалностите Връзки с обществеността и Журналистика. С удоволствие приехме предизвикателството да участваме пряко и доколкото можем професионално в предизборната кампания на Иван Капралов и „Демократи за „Десетият град””. Като млади хора, които са толкова близо до предизборната битка, си запазихме правото да зададем нашите въпроси. По този начин целим да внесем яснота по отношение приоритетите на нашите кандидати. За себе си и за читателите...

- Защо искате да сте общински съветник?

- Защото мога да бъда полезен с опита и познанията си.

- Какво може общинският съвет?

- Може и трябва да управлява политиката за развитие на Община Шумен.

- Какво не може общинският съвет?

- Не може да взема решения в ущърб на избирателите, което за съжаление е практика.

- Какво можете вие в общинския съвет?

- Мога да предлагам решения на проблеми и да изисквам изпълнението на проектните планове и програми.

- Мястото в Шумен, което веднага бихте променили?

- Не са едно и две местата, които трябва да се променят.

- Мястото в Шумен, което бихте съхранили завинаги?

- Всички места и обекти, свързани с историята на Шумен.

- Вашият призив към избирателите!

- Уважаеми избиратели, за живущите в Община Шумен „ония горе”, за които обикновено се приема, че „не мислят за обикновения човек” са 41 общински съветници и един кмет. Призовавам ви да направите усилие и да гласувате за кандидати, които няма да ви разочароват.

P.S. – Д-р Антон Попов е третият в листата на „Демократи за „Десетият град””. Поради възрастта си /72 г./ и утвърдената практика, това ще е общинският съветник който ще поведе първото заседание на общинския съвет в новия мандат. Д-р Антон Попов е бивш директор на Регионалната ветернарно медицинска служба и бивш председател на постоянната комисия по Екология в общинския съвет. Експерт, който ще се грижи за екологията, чистотата и овладяването на популацията на бездомните кучета в общината.

На 21.10.2011 г. Любен Дилов ще представи новата си книга "Седем часа разлика" в регионалната библиотека. Всички са добре дошли.

No Response to "Интервю с д-р А. Попов"

Leave A Reply